AYDIN´ın İFTİRALARINA Yargı Tokadı!

AYDIN´ın İFTİRALARINA Yargı Tokadı!

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin kamu yararına yürüyüşünü hazmedemeyen Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın, ?İHBAR? yollu şikayetleri bir biri ardına reddediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

Halk için halk adına çalışması gerekirken, PEK ÇOK USULSÜZLÜĞÜ şehre yaşatan Belediye Başkanı Sami AYDIN eleştirilerin odağında. 17-25 Aralıktan sonra KİMSE YOKMU DERNEĞİNİN KURBAN 2014 reklamını BELEDİYE LED ekranında yayınlatan Sami AYDIN, buna benzer pek çok tuhaf ve karanlık ilişkiler ağı ile gündemde.

Tarihi eserlerin yanını imara açması ve ibadet alanlarına konut yaptırması da geçtiğimiz günlerde SİVAS POSTASI tarafından halka arz edilmişti.

Sami AYDIN´ın tuhaf bir adımı ise sırrını korumaya devam ediyor. FETÖ ihanet şebekesinin 15 Temmuz darbe girişimi akabinde, üzerindeki dikkatleri başka yöne çekmek için  26/07/2016 tarihinde SİVAS POSTASI GAZETESİ sahibi ve yazarlarını ?İHBAR? yolu ile şikayet edip suç duyurunda bulunması hala analiz edilmeye devam ediyor.

Sami AYDIN´ın, iftiralar ile dolu ihbarı yargı tarafından araştırılarak kabul görmemiş ve her iki şikayet de ardı ardına ?KOVUŞTURMAYA GEREK YOK DİYE? sonuca ulaşmıştır.

Belediye Başkanı görevini ifa edip halk adına çalışmalar ortaya koyması gereken Belediye Başkanının iftiralarla, FETÖ ile yıllardır mücadele eden SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne çamur atma girişimini ?DEVLETİN GÜVENLİK BİRİMLERİNE ve KAMUOYUNUN DİKKATİNE? sunuyoruz.