Aydınlanma Şart!

Aydınlanma Şart!

Dünya alabildiğince gelişme gösterip, ekonomik kalkınma içerisinde yer alırken SİVAS´ta yaprak kımıldamıyor. Son olarak ÇİN, iki kişi taşıyan DRON geliştirirken, SİVAS ahalisi ?köycülük? yapıp şehri köyleştirmeye devam ediyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS köycülük kıskacı ile yok ediliyor. Her köy veya kasabanın bir derneği olduğu ve bu derneklerde zihinlerin ve enerjilerin çürütüldüğü biliniyor.

?Hangi köylüsün, kimlerdesin, şu adam öldü mü nereye gömüldü, karısı kim ile evlendi, nereye göçtüler? türü zayıf magazinsel çürüme eşliğinde, SİVAS´ın yok edildiği gözlemleniyor.

Köycülük etrafında toplanan pek çok insanın bu acınası çamurdan nasıl kurtarılacağı konusunda ise bir şeylerin yapılmasının artık elzem olduğu dile getiriliyor.

Herkesin elbette bir köyü veya kasabası olmasının doğal olduğu lakin bunu ?klan? tanrısına dönüştürmenin ise bir zavallılıktan öteye gidemediği gözlemleniyor.



Anahtar Kelimeler: Aydınlanma Şart
centas
4.04.2019 17:59:44
mini helikopter yapılmış.. biz de olmaz yapmayız delimiyiz abi..onu yapacak çok adam var bizde..nedenmi yapamayız..yaptıgın uctugun gün aferin yerine başın belaya girer..

Bilirkişi
6.04.2019 11:54:36
Kesinlikle doğru.. Birçok koltukta bizim köylü otursun, çalışmasa da olur. Haram yese de çalsa da olur. aynı köylüyüz ya yeter. düşüncesi var.

idiris ASLAN
7.04.2019 12:54:28
Yerel haklımızın köycülük, adamcılık yapmasını bir nebze olsun anlıyorum. Lakin okumuş, kendini geliştirmiş, hasbelkader bir makama gelmiş insanların köycülük, adamcılık yapmasını anlayamıyorum. Zira bu insan bu memleketin kaderini değiştirecek olanlardır. Ama bizimkiler adamcılık peşinde oldukça "el yapar biz bakarız". Saygı ve sevgilerimle...