Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz

Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz

Göreve geleli dört yıl olan Rektör KOCACIK, yaklaşık 4 yıldır STSO Başkanı ile projeler üzerinde konuşuyor. Her ne hikmetse projeler de bir türlü hayata geçemiyor. Nursuna MEMECAN taktiğini izleyen KOCACIK, şehrin ?SAF? önde gelen bazı kesimlerini elinde

 

Rektör KOCACIK ve Metin BOZKUŞ´tan oluşan yönetim ekibi STSO Başkanı YILDIRIM´ı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular. Göreve geldiği günden bu yana şehirdeki irili ufaklı her türlü teşekkülü ziyaret eden REKTÖR KOCACIK, yaklaşık 4 yıldır projeler üzerinde konuşuyor.

Üç dönemdir ODA BAŞKANI olan lakin üç başarısız dönem ile şehre güç kaybettiren Osman YILDIRIM ile, yeniden projeleri konuşmaları komik bulundu.

Devamlı slaytlar eşliğinde konuşulan projelerin ne zaman hayata geçeceği ise binmiyor

Seçime ramak kala Metin BOZKUŞ´u Rektör Yardımcısı atayarak elini güçlendirme girişiminde bulunan KOCACIK, şehrin önde gelen esnaf ve ticaret erbabıyla da içli dışlı bu tarafı da ihmal etmemesi akıllıca bulunuyor.

Asgari ücretli şirkete işçi alımı, temizlikçi alımı ve birkaç öğretim görevlisi alımı ile ?SAF? şehri ayağını mutlu eden KOCACIK, diğer teşekküllerle de irtibatı koparmayarak HAZİRAN seçimlerini göğüslemeyi ümit ediyor.