Tarih: 28.06.2019 20:48

AYNAYA SİZ DE BAKIN!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Bakanlığın LİSELERE GİRİŞİ SINAV sonuçlarını açıklaması akabinde şehirde baş gösteren analizlere EĞİTİM BİR SENDİKASI da katıldı. Eğitim Bir Sendikası yetkililerinin, LGS sonuçlarını yorumlamaya hakkının olup olmadığı ise merak ediliyor.

2014 yılından itibaren atanan MÜDÜR ve MÜDÜR yardımcılarının nitelikli olup olmadığına bakmaksızın sadece ?bizim sendikadan ve bizim adamımız? mantığı ile yapılan uygulamanın bugün gelinen noktayı hazır hale getirdiği ifade ediliyor.

Şehrin eğitim sorununa kafa yoran uzman eğitimciler ise EĞİTİM BİR SEN´in son zamanlarda özellikle ?DONANIMSIZ, NİTELİKSİZ, VASIFSIZ? insanlara referans olarak onların OKUL MÜDÜRÜ ve MÜDÜR YARDIMCISI olmasını sağladığını dile getiriyorlar.

Arkasına EĞİTİM BİR SEN´i alan donanımsız pek çok okul idarecisinin ?ARKAMIZDA EĞİTİM BİR SEN VAR? diye adeta okulları sahiplenip eğitim öğretim için kıllarını kıpırdatmadıkları kamuoyunda dile getiriliyor.

Pek çok sendika üyesi, ne kadar vasıfsız insan varsa sendika binasından ayrılmayarak görev kapma yarışına girdikleri dile getiriliyor.

Son zamanlarda EĞİTM BİR SEN´e üye olan veya mevcut üyeler içinde ?ŞAİBEYE? bulaşmış isimler olduğu ve bunların sendikadan uzaklaştırılması yerine bunlara sahiplenilmesi ise şaşkınlıkla takip ediliyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ, kamu yararı biliniciyle ŞAİBELİ isimleri önümüzdeki haftalarda kamuoyu ile paylaşmaya başlayacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —