Ayrılık Rüzgarları Esmeye Başladı

Ayrılık Rüzgarları Esmeye Başladı

Cumhuriyet Üniversitesi rektörlük seçimlerine kilitlendi. Rektörlük yarışı için ayrı ayrı kulvarlarda, kendilerine hareket alanı belirlemeye uğraşan KOCACIK ve YILMAZ´a hiç şans tanınmıyor.

 

Temel hedefi olan rektörlük koltuğuna oturmak için Ak Partiden aday adayı olup, ağır bir elenme yenilgisi yaşayan Hüseyin YILMAZ´ın, önümüzdeki rektörlük yarışı için de müstakil kulisler içinde olduğu haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Rektörlük ataklarını sağlama almak isteyen Hüseyin YILMAZ´ın, İlahiyatçı atamaları elden bırakmadığı vurgulanıyor.

Yeniden rektör olmak için elinden geleni yapma uğraşında olan lakin şans tanınmayan KOCACIK´ın ise, gözünü kurulacak olan koalisyon hükümetine çevirdiği vurgulanıyor.

Bir zamanların iyi bir ikilisi olan KOCACIK ve YILMAZ´ın, seçim dönemi yaklaştıkça ayrı ayrı cenahlarda kulis faaliyetlerine giriştikleri son zamanlarda haber merkezimize sıkça gelmeye devam ediyor.

Üniversite kaynakları KOCACIK ve YILMAZ döneminin tam bir facia dönemi olduğunu belirtiyorlar. Yeni dönemde bu ekibe şans verilmezken, yeni bir rektör ve ekibinin üniversitede yaşanan erozyonun şiddetini azaltmak için epey bir restorasyona ihtiyaç duyacakları yorumları yapılıyor.



ebu hayyam
28.06.2015 00:34:16
Asıl noktaları sıralayımda sizde ilham alınız.1.Ertan buyruk ve Hüseyin yılmaz aynı koridorda bile bulunmak istemezken şimdi senatoda bir aradalar bunları birarada tutan güç nedir,2.Bu seçim öncesi süreçte yapılacak ihaleler ve öğretim elamanı alımlarına çok dikkat edilmeli planlar çok farklı seyredebilir.3.Diş eski dekanı neden sivasa geri geldi acaba rektörlük için nabız mı yokluyor.

Ali
28.06.2015 00:37:47
Görüntüde bir kedi olmasada gerçekte Karmaşık ilişkiler var. Ilahiyatta ciddi bir tepki var Hüseyin Yılmaz´a karşı. Hüseyin sarı nasıl dekan oldu mesela? Ekrem Erdem Hüseyin Yılmaz´dan neden vazgeçti ve şuan başka bir hocayı neden destekliyor? Ak parti tek basına iktidar olamayınca cumhuriyet Üniversitesinde mutluluk katsayısı arttı mı ve cesaretle hükümet karşıtları nasıl bir araya gelmeye başladılar.

Adil
28.06.2015 00:51:57
Orhan Tatar - Ertan buyruk - (aday olma ihtimalleri yüksek eğer iyi bir koalisyon kurarlarsa) faruk Kocacık (kesin aday) Hüseyin Yılmaz ( faruk Kocacık aday olursa aday değil ama yinede son dakika hersey olabilir ) mehmet bakır ve ekibi ( sonuç ne olursa olsun rektör, dekan ve müdürler )

Adsız
28.06.2015 21:59:26
Şu anki yönetimi aratmasında kim gelirse gelsin bedava kadro dağıtımı, haksız maddi rant, adamına göre muamele onun ayrıcalığı var gibi ifadeleri kullanmayan, tüm çalışanlarına eşit mesafede duran, basında hakkımızda yazı yazmasın diye birilerine hatta eşine bile kadro verenler, 40 yıllık üniversiteyi 20 yıl geri görmeyecek, eğitimin, üniversite hastanesinin kalitesini yükseltecek, terk edilen kaçılan kurum etmeyecek, medyatik, kendini ön plana çıkaran,asıl görevi olan eğitimi bırakıp diğer işlerle uğraşmayan, diğer resmi kurumlarla küs olmayan birileri gelsinde kim gelirse gelsin (E. buyrukta bu kapasite yok. ilahiyatçılara idarecilik vermeyeceksin . çünkü en büyük haksızlık adam kayırma vb şeylerin hepsi onlarda var. bence EROL ŞANLI gibi biri olmalı araba sevdası olmayan sabahın köründe yürüyerek her tarafı kontrol eden adı duyulunca girecek delik aranacak otoriter biri olsunda kim olursa olsun

Hüseyin Sisi
28.06.2015 23:55:47
Kocacık ve hüsyin yılmaz efendiler ayrı ayrı seçimlere rektör adayı olarak girerlerse çok iyi. solun oyları bölünecek demektir

Korhan
29.06.2015 15:15:16
Kim gelirse gelsin Cumhuriyet Üniversitesinin ayağa kalkma şansı kalmamıştır.Geçmiş olsun, başımız sağolsun. Bu yönetimin atanmasına katkıda bulunan herkesi de vicdanları ile başbaşa bırakıyorum. Benim bu seçimdeki en büyük favorim! geçen seçimde kesin atanacağım diye bütün fakülteleri gezip oy isteyen adaydır. bu kez aday olma cesaretini gösterebilecek mi merakla bekliyorum. Allah Üniversitemizdeki öğretim üyelerine akıl fikir versin. Peşlerine takılıp gittikleri öğretim üyelerini bence çok iyi analiz etsinler.

Esra aydın
3.07.2015 22:29:56
Çok komik gerçekten ağzı olan konuşuyor:)