Tarih: 13.10.2015 21:19

Eğitimde Keyfiyete Müsade Edilmemeli

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas´ta pek çok okul müdürünün, eğitim anlamlı ortaya bir değer koyamamaları sert bir şekilde eleştiriliyor. Şehrin geleceği için bir vizyon sahibi olmayıp sadece günü kurtaran idarecilere, İl Milli Eğitim Müdürlüğü´nün müsade etmemesi bekleniyor.

 Sivas geçen senen Eğitimde Sivasi Hareketi ile göz doldurdu. Eğitimde Sivasi Hareketinin başarıya ulaşması için pek çok eğitimci elini taşın altına koyup önemli çalışmalara imza atarlarken, bir takım okul idarecilerinin Sivasi Hareketinin başarıya ulaşmaması için elinden geleni yaptığı biliniyordu.

Sivas Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü´nün titizlikle üzerinde durduğu ve şehrin eğitimine birkaç çıta atlatması beklenen Eğitimde Sivas Hareketi´ni baltalama amacı taşıyan bazı okul müdürlerinin, çalışmamak için ellerinden geleni yaptıkları vurgulanıyor.

Şehrin eğitimini, kimsenin ama hiç kimsenin baltalamaya hakkı olmadığını dile getiren pek çok eğitimci, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü´nün, beceri ve başarıdan yoksun okul müdürlerine izin vermememesi gerektiğini vurguluyorlar.

Milli Eğitim Bakanlığı´nın yeniliklerinden habersiz, bulundukları okulları başarıya taşıyamayan,ortaya derli toplu bir proje koyamayan Okul Müdürlerine müsade edilmesi durumunda, şehirde son yıllarda kıprdanmaya başlayan eğitim çalışmalarının sekteye uğrayacağı eğitimcilerce dile getiriliyor.

Şehrin eğitim geleceği için çalışmayanların, geleceğe ihanet anlamı taşıyacağını belirten duyarlı pek çok Sivaslı, böyle bir keyfiyete kimsenin hakkı olmadığı görüşlerini dillendiriyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —