Ak Parti´de Yer Gök Soru

Ak Parti´de Yer Gök Soru

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan DERELİ´nin zehir zemberek bir açıklama yaparak parti yöneticilerini suçlaması sonrasında Ak Parti İl Yönetimi adeta ?tıp? oynuyor. DERELİ´nin ilerleyen zamanlarda daha sert konuşarak, partide yaşananları kamuoyu ile

 

Sivas Ak Parti teşkilatı deyim yerinde ise deprem yaşadı. Kadın Kolları Başkanı Neslihan DERELİ´nin, zehir zemberek bir açıklama yapması sonrasında partiden uzaklaştırılmasının ardından birkaç gün geçmemişken, gözler Ak Partili Yönetimine çevrildi.

Neslihan DERELİ´yi partiye getiren Ziya ŞAHİN´nin bu konu hakkında kamuoyunu bilgilendirici bir açıklama yapması bekleniyor. Sivas Ak Parti Yönetimi başta olmak üzere Hilmi BİLGİN ve Sami AYDIN´ın da alttan alta gelişmeleri izledikleri ve nasıl bir yol izleyecekleri konusunda istişare ettikleri parti kaynaklarınca dile getiriliyor.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan DERELİ´nin sadece partinin işleyişi değil pek çok konuda fikir belirtmesi, Sivas Ak Parti´de neler oluyor sorusunu akıllara getirdi.

Özellikle bu olumsuz gelişmelerden TBMM Başkanı hemşerimiz İsmet YILMAZ´ın da rahatsız olduğu gelen bilgiler arasında.

Ak Parti kulislerinde dillendirilen bir başka iddia ise, Kadın Kolları Başkanlığı için Hilmi BİLGİN´in 2 aday üzerinde kulis yaptığı yönünde.

Sivas kamuoyu Neslihan DERELİ´nin yenilir yitilir cinsten olmayan suçlamaları karşısında Ziya ŞAHİN, Sami AYDIN ve Hilmi BİLGİN´nin nasıl bir açıklama yapacağını bekliyor.



Nejat DEMİR
5.08.2015 12:31:47
AKPARTİMİN bugünkü gelinen noktada yaşadığı olumsuzlukların temelinde toplumun her kesimiyle mutabakatı, hoşgörüsü ve toplumun değerlerine saygısını bütünde sağlayamayan bireylerin teşkilat bünyesine dahil edilmesi yerine toplumun değişik kesimlerine yakın tanımlı bireyleri biraraya getirerek toplumun değerlerine saygı duyuyor görüntüsü vermeye çalışmasıdır. ancak sıkıntıda burada başlamaktadır. mikro bölgecilik, çekirdek kadroculuk, çevresel güç oluşturma, bireysel güç dengeleri gibi bütünü kucaklamayan küçük oluşumlar bütüne olumsuz yansımakta senin benim anlayışlarını hakim kılarak bizim anlayışından toplumu bölerek parçalayarak AKPARTİLİLİK bütünlüğünden uzaklaştırmaktadır. AKPARTİ ne Sayın YILMAZ ne Sayın BİLGİN ne Sayın ŞAHİN olduğu için vardır AKPARTİM onlarla birlikte toplumun tamamını kucaklayana biraraya getiren birlikte daha güçlü daha diriyiz toplum gerçeğini haykırışın millete hizmetin iradesini yine milletten aldığı karakterin şahsiyetin adıdır adresidir. AKPARTİM ben sen değil biz olabilmenin kabiliyetidir her bir değeri kucaklayabilme eleele gönül gönüle yürüyebilmenin yoludur yönüdür zeminidir. AKPARTİM Tek başına Ne Gürün ne Kangal Ne de Hafiktir, AKPARTİM SİVASIYLA EDİRNESİYLE KARSIYLA İZMİRİYLE SAMSUNU ANTALYASIYLA BİLCĞMLE 81 VİLAYETİYLE TÜRKİYEDİR.

bu şehir bizim
24.08.2015 01:54:13
evet sivasta budan böyle kimler ticarete kimlerin kirli oyunlarıyla düzenekleriyle yapıyor burasını biz hallederiz bizden başkası yapamaz hele bi ankaraya gidiyim ortagımla görüşeyim birde burdaki yetkili müdürümle görüşeyim hallederiz der pişin parası verilir ya şimdi oyer sen alırsan halledemesin siz akpartiyi sivas ta bu hale getirdiniz zen ginlik mi siz olun ama devletin imkanını kullanarak ayrımcılık yapmayın yaradan bunun hesabını sorar sivas şehrinde bunlar konuşuluyo vekil bey yandaşları işleri hallediyor