Ak Parti´de Yer Gök Soru

Ak Parti´de Yer Gök Soru

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan DERELİ´nin zehir zemberek bir açıklama yaparak parti yöneticilerini suçlaması sonrasında Ak Parti İl Yönetimi adeta ?tıp? oynuyor. DERELİ´nin ilerleyen zamanlarda daha sert konuşarak, partide yaşananları kamuoyu ile

 

Sivas Ak Parti teşkilatı deyim yerinde ise deprem yaşadı. Kadın Kolları Başkanı Neslihan DERELİ´nin, zehir zemberek bir açıklama yapması sonrasında partiden uzaklaştırılmasının ardından birkaç gün geçmemişken, gözler Ak Partili Yönetimine çevrildi.

Neslihan DERELİ´yi partiye getiren Ziya ŞAHİN´nin bu konu hakkında kamuoyunu bilgilendirici bir açıklama yapması bekleniyor. Sivas Ak Parti Yönetimi başta olmak üzere Hilmi BİLGİN ve Sami AYDIN´ın da alttan alta gelişmeleri izledikleri ve nasıl bir yol izleyecekleri konusunda istişare ettikleri parti kaynaklarınca dile getiriliyor.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Neslihan DERELİ´nin sadece partinin işleyişi değil pek çok konuda fikir belirtmesi, Sivas Ak Parti´de neler oluyor sorusunu akıllara getirdi.

Özellikle bu olumsuz gelişmelerden TBMM Başkanı hemşerimiz İsmet YILMAZ´ın da rahatsız olduğu gelen bilgiler arasında.

Ak Parti kulislerinde dillendirilen bir başka iddia ise, Kadın Kolları Başkanlığı için Hilmi BİLGİN´in 2 aday üzerinde kulis yaptığı yönünde.

Sivas kamuoyu Neslihan DERELİ´nin yenilir yitilir cinsten olmayan suçlamaları karşısında Ziya ŞAHİN, Sami AYDIN ve Hilmi BİLGİN´nin nasıl bir açıklama yapacağını bekliyor.