Tarih: 30.07.2015 21:24

Öncelik SİVAS Olmalı

Facebook Twitter Linked-in

 

Sami AYDIN, Erdal KARACA, Şaban KAYA ve Mahir KUZU yönetiminde yürüyen Sivas,  eksik olan diğer ayağının da Hasan KARAMAN tarafından tamamlanarak yerel siyasi arenanın tas tamama yerine geldiği görülüyor. Şehir ticaretinin etkin isimlerinden Erdal KARACA´nın ticari ilişkilerde iyi olduğu ve bu ilişkilerin geniş dar çerçeveye yayılması hususunda gayretler sarf ettiği dillendiriliyor.

Hasan KARAMAN´ın Belediye Başkan Yardımcılığına getirilmesi ile de İş, Ticaret ve yerel yönetim erkinin aynı kulvara yöneldiği dile getiriliyor.

STSO Başkanı Osman YILDIRIM´ın ise, şehirdeki bütün siyasi ve ticari gelişmeleri yönlendirme gayreti içinde olduğu, yönlendiremese dahi bir kenarından tuttuğu biliniyor.

Abdüllatif ŞENER zamanında ŞENER ile iyi ilişkiler kuran, geçtiğimiz dönem Sami AYDIN´ın Belediyeyi kaybetmesinde televizyonu ve lobisi sayesinde aktif rol oynayan, ÜRGÜP destekleyen, yeni dönemde ÜRGÜP yerine AYDIN´ı destekleyerek, Aydın ile iyi ilişkiler kuran YILDIRIM´ın manevra kabiliyeti de hayretle izleniyor.

BAŞKAN AYDIN´ın Belediye Başkanı seçilmesi sonrasında yeğenleri vasıtasıyla AVM işine girdikleri ise şehirde konuşulan bir diğer konu. Hatta bu nedenden dolayı AVM için başvuran başka girişimcilere izin verilmediği de konuşuluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —