Tarih: 31.07.2015 01:12

Dereli Gitti, Ekinci Pusuda

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas´ın gelişmesi ve kalkınması için zerrece bir adım atamayan Nursuna MEMECAN´ın, Sivas Kadın Kolları Başkanlığı için devreye girme teşebbüsü sert bir şekilde eleştiriliyor. Vekilliği zamanında Sivas için elini taşın altına koymada ivedi davranamayan MEMECAN´ın, eski danışmanı Semiha EKİNCİ için devrede olduğu iddiası sert tepki görüyor.

Milletvekilliği aday adayı olan ve partide her daim göreve hazır olan EKİNCİ´nin görevinden istifa eden DERELİ´nin yerini gözüne kestirdiği bilgisine ulaşıldı.

Rektör Faruk KOCACIK, tarafından kendisine CAFE verildiği iddialarına hala bir cevap veremeyen EKİNCİ´nin, olası Kadın Kolları Başkanlığı görevini almak istemesinin temel nedeninin olası bir erken seçimde vekillik kapısını aralamak olduğu parti kulislerinde dile getiriliyor.

Sivas kamuoyu, Neslihan DERELİ´nin neden sert tepki ile istifa ettiğini henüz anlamadan, EKİNCİ gibi pasif yeni bir siyasi profilin Kadın Kolları Başkanlığını taşıyıp taşıyamayacağını sorguluyor.

DERELİ´nin partide bir takım hizipleşmelerin olduğu ve partiyi belli insanların yönetmeye çalıştığını belirtmesi, Ak Parti Teşkilat yapısında sulta iddialarını da yeniden gündeme taşıdı.

Sivas Ak Parti Teşkilatında belli ağırlığı olan ve perde arkasından pek çok gelişmeyi yönlendiren Hilmi BİLGİN´in, bu istifa ve konuşulan konuların neresinde olduğu ise merak ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —