Sivas´ın Gururu İki Devlet Adamı

Sivas´ın Gururu İki Devlet Adamı

Terörle mücadelede yerli üretim silahlar artık sahaya indi. Milli Savunma Bakanlığı zamanında İsmet YILMAZ ve ASELSEN Yönetiminden Hasan CANPOLAT´ın da yerli üretim silahlar konusunda büyük emek harcadıkları kamuoyu tarafından biliniyor.

 

SİVAS, YILMAZ ve CANPOLAT ile gurur duyuyor. Bu iki devlet adamının başarılı çalışmaları Sivas kamuoyu tarafından yakından izleniyor.

TBMM Başkanı İsmet YILMAZ ile Danışmanı Hasan CANPOLAT´ın ısrarla yıllardır üzerinde durduğu yerli imalat silahların kullanılması olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor.

Türkiye PKK ile mücadelede yeni dönem silahlar ile sahaya indi. Bir zamanlar sığınak delen bombaların dahi olmadığı Türkiye´de artık bu tür üretimlerin olduğu biliniyor. Mili Silah Sanayiinin geliştirilmesi ve yerli unsurlarla üretim konusunda epey yol kateden Türkiye, ?Atak? helikopterleri ile de önemli bir ivme yakaladı.

Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ ve Aselsan ekibinden ve aynı zamanda İsmet YILMAZ´ın danışmanı olan PROF.Dr. Hasan CANPOLAT´ın önemli gayretleri ile yerli üretimde büyük aşamalar kaydedildiği bilgisine ulaşıldı.

Türkiye bölücü ve yıkıcı unsurlara karşı 90´lı yıllardan göre daha aktif bir rol oynarken, başta insansız hava araçları olmak üzere pek çok silahın yazılımının yerli olmasının avantajını yaşıyor.

"ATAK HELİKOPTERLERİ" teröre ağır darbeler indirirken, terörün belinin kırılmasında diğer yerli üretimlerinde önemli işlev gördükleri ifade ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Ayrıntılar SİVAS POSTASI
Başarılı Danışman
4.08.2015 08:59:00
Sayın Bakanın yanında yer alan Hasan Canpolat çok doğru bir seçim ve gördüğüm kadarıyla hem Ülkemiz hem de Sivas için faydalı işler peşinde çaba sarfediyor. Ancak yine Sayın Bakanın çevresini kuşatmış durumda bulunan ve tek derdi eşini-dostunu-akrabalarını-arkadaşlarını hak etmedikleri makam ve mevkilere yerleştirmek olan diğer zevatla ilgili ciddi önlemler alınması ve fırsat verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.