Az Siyaset, Çok Dünya

Az Siyaset, Çok Dünya

Ak Parti yerel siyasi arenanın ?Şen Bacılar? olarak bilinen iki bayan aktörü Semiha EKİNCİ ve Şadiye ÖZTÜRK vekillik hayalleri için büyük çaba gösteriyorlar. Bir biri ardına kadın kolları başkanlığı yapan bu iki ismin, önümüzdeki seçimler için şimdiden ha

 

Her zaman siyasi kulis dalgalanmalarından geri durmayan SİVAS,  bu dalgalanmaların kadın ayağında iki aktör öne çıkıyor. Yüksek Lisans ve Cafe işletmeciliği ile bilinen Semiha EKİNCİ´nin, Nursuna MEMECAN yanında epey staj gördüğü belirtilirken, EKİNCİ´nin önümüzdeki seçiler için de kadın kontenjanını kendi lehine kullanarak aday olması bekleniyor.

Bir diğer aday olan Şadiye ÖZTÜRK´ün ise kenarda kıyıda durmasına rağmen, olası bir siyasi hareketlenme durumunda ortada olacağı ve vekillik hayali için geri durmayacağı Ak Parti Kulislerinde dile getiriliyor.

Yerel siyasi arenanın iki profili düşük siyasi aktörünün 8 Mart Kadınlar günü vesilesiyle bayanlara yönelik bir seminer düzenleyip düzenlemeyecekleri merak ediliyor.

Bu yerel iki siyasi ismin ola ki bir seminer düzenlemeleri halinde konu başlıklarının şu şekilde olması tahmin ediliyor.

--İşe alımlara nasıl referans olunmalı?

--Üniversite Parti ilişkileri nasıl sağlanmalı?

--Üniversitedeki CAFELERİN hijyen durumu nasıl olmalı?

--Elinde telefon partililere referans olarak, kurum işleyişlerine nasıl müdahale edilmeli?

-- Parti içi, görevde yükselmeler izlenecek yol nasıl olmalı?

--Önümüzdeki seçimlerde listeye nasıl girilmeli?

-- Yeni rektör adaylarının her birine ?rektör sen olacaksın mavi boncuğu? nasıl dağıtılmalı?

 



Anahtar Kelimeler: Siyaset Dünya
KEREM CAN
16.03.2016 17:23:26
yazık çok yazık, yeni kadın kolları başkanı menfaat düşkünü birisi. üniversiteyide Ertan Buyruk sayesinde ele geçirdi. Arkasında iktidar at koşturuyor.