Tarih: 22.02.2020 18:25

BAHARA AZ KALDI!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Eğitim öğretim odaklı bir yapılanma ve hakkaniyet liyakat üzre bir yapılanmanın yılmaz savunucusu olması gereken sendikaların, sivil bir STK olma düşüncesini hayata geçirme yerine genellikle kişi odaklı ?kayırmacılık? kadüklüğü ile cebelleştikleri ifade ediliyor.

Geçtiğimiz süre içinde EĞİTİM BİR SEN´in başına geçen Halil İbrahim TEMİZ´in, ise BAHAR ayı ile birlikte geniş kapsamlı bir bahar temizliğine girmesi bekleniyor. Özellikle bazı idarecilerin ?arkamızda EĞİTİM BİR SEN? var bize bir şey olmaz diye bazı haksız ve hukuksuz icraatlar içinde oldukları haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

Bu bağlamda Başkan TEMİZ ise bazı yönetimsel eleştiriler alıyor. TEMİZ´in iyi bir yönetim ekibi kurmada başarısız olduğu gibi seçilen delege isimlerinde de sıkıntılar olduğu ifade ediliyor. DELEGE listesinin oluşmasında, olumsuz isimlerin kendisine iletildiği halde bunu görmezden gelen TEMİZ´in, yönetim ekibini oluşturmada da yanlışa düştüğü vurgulanıyor.

Başkan TEMİZ´in as kadrosu olarak nitelendirilen, BİLGE KAYA, GÜNGÖR DEMİRKAYNAK VE MEHMET BEDİROĞLU´nun gerek üyelerden, gerekse şehir kamuoyundan yoğun eleştiri aldıklarından dolayı,bahar döneminde yönetimden alınarak yeni isimlerin göreve getirilmesi bekleniyor.

Hiçbir yöneticilik görevi olmayan isimlerin, yeni yönetimde veya oluşturulması gereken istişare ekibinde olması elzem görülürken, TEMİZ´in bu minvalde bir adım atıp atmayacağı ise merak ediliyor.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin, şehir kamuoyu adına değinmek istediği en önemli konu ise, sendika üyesi olupta ismi olumsuzluklarla anılan ve bilinen bazı isimlerlin telkin yolu ile sendikadan istifa ettirilip ettirilmeyecekleri.

Yaklaşık 11 adet okul idarecisinin ve bazı üyelerin EĞİTİM BİR SEN ile yollarının ayrılması beklenirken, H.İbrahim TEMİZ´in ?siz işinize bakın konuşan konuşsun diye? bir telkinde bulunduğu iddialarına ise inanılmak istenilmediği vurgulanıyor. Zira yanlış yapan, suistimale neden olanların arkasında asla ve asla durulmayacağı sanılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —