BAHÇELİ´den Önemli Tespitler!

BAHÇELİ´den Önemli Tespitler!

MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ ?15 Temmuz´un 2. Yıldönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli ?siyasi ayak hala gizemini koruyor? dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ 15 TEMMUZ´un 2. Yıldönümü vesilesiyle çok önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli şunları kaydetti.?

?15 Temmuz bir milattır ve Türk milleti istiklaline kanıyla, canıyla, imanıyla sahip çıkmıştır. O kanlı gecede yaşananların tekerrür etmemesi hem bizim hem de bizden sonraki nesillerin boynunun borcu, ecdada ve şehitlerimize vefanın gereğidir. Türk milleti tankların önüne yattı, darbecilerin önüne geçti. Kanunsuz uçurulan savaş uçaklarına, helikopterlere, ateş yağdıran silahlara meydan okudu.

FETÖ´nün kökünün kazınması için suçluların hesap vermesi kadar; fikir, kanaat ve eylem liderlerinin yakalanıp mahkemeye çıkarılması, bunların moral ve motivasyon atmosferinin kurutulması çok önemli, çok elzemdir. FETÖ´yle mücadelede stratejik Türk devlet aklı bir konsept dahilinde tam ve eksiksiz uygulanmalı, uyarılmalıdır. Mağdurların hakkı korunmakla birlikte, suç ve suçlulara hoşgörü kesinlikle gösterilmemelidir. Önüne gelene FETÖ´cü denilerek, asıl FETÖ´cülerin unutturulması, kripto damarın muhtemel tuzak ve tahrikleri engellenmelidir.?

MHP Lideri Bahçeli, yaptığı açıklamada 15 Temmuz´un 2.yıldönümünde siyasi ayağın hala gizemini koruduğuna vurgu yaparak FETÖ ve PKK yok edilecek dedi.

 



Anahtar Kelimeler: BAHÇELİ Önemli Tespitler
sivaslı
16.07.2018 13:53:30
sayın bahçeli bu siyasi ayağın kimler olduğunu sizde biliyorsunuzdur. mesela Sivas´tan kim var? söyleyin arkası gelir belki.!

sinan korkmaz
25.07.2018 19:15:57
fetönün siyasi ayağını benim gibi sıradan i vatandaş biliyoda devletin büyüklerimi bilmiyo buradan hepsinin isimlerini yazarımda yazamıyorum birincisi ceza almaktan tedirginiz ikincisi isim yazınca sivas postası sağolsun ceza almayalım diye yayınlamıyo ücüncüsü sami başkan sivas belediyesinde fetöcüleri barındırmayacağız demişti 15 temmuzda o zaman barıdırmasın belediye meclis üyelerinden fetöcüleri ayıklasın kendisi bilmiyomu fetöcüleri