Bak, Bak, Bak

Bak, Bak, Bak

Sivas ticaret anlamında içine doğru daralırken, Belediyecilikte de park bahçe anlayışına odaklanmış durumda. STSO Başkanı Osman YILDIRIM, Belediye Başkanı Sami AYDIN ve Başkan Vekili Erdal KARACA´nın şehrin tek belirleyici üçlüsü olması değişik soru işare

 

Sivas ekonomik olarak daralma içerisinde iken, bu daralmadan en çok alt gelir gurubu insanların etkilendiği vurgulanıyor. Asgari ücretle yaşam savaşı veren halkın, bu dertlerini anlatacak mercilerin ise kendi işlerinin takibinde olması eleştiriliyor.

Her devrin ve her dönemin kazananı konumundaki Osman YILDIRIM´ın ticarette şahsi başarısı olduğu lakin şehir adına önemli bir başarı ortaya koyamadığı kamuoyunda dile getiriliyor.

Abdüllatif ŞENER zamanında ekonomik gücüne güç katan YILDIRIM´ın Doğan ÜRGÜP ile de iyi ilişkiler kurup ekonomik varlığını kolladığı biliniyor. Başkan AYDIN ile de Erdal KARACA vasıtasıyla iyi ilişkiler içinde olduğu kamuoyunca bilinen YILDIRIM´ın, bu ilişkilerinin temelinde ticari düşüncenin olduğu yorumları yapılıyor.

Siyasi hayatının son Belediye Başkanlığını yaşayan AYDIN´ın olası seçimi kaybederim ve siyasi hayatım biter düşüncesi ile ticari ortaklıklar içinde olduğu iddia ediliyor.

Özellikle bir takım ticari ortaklıklarda Osman YILDIRIM, Sami AYDIN ve Erdal KARACA´nın isimlerinin sıklıkla geçtiği biliniyor.

Sivas adına önemli bir çalışma ortaya koyup koymadıkları tartışma konusu olan bu üçlünün herhangi bir ticari ortaklıklarının mevcut olup olmadığı kamuoyunda merak ediliyor.

 



Anahtar Kelimeler: