Bak Bak Bak

Bak Bak Bak

Sivas Belediyesi´nde ilginç bir görev değişimi yaşandı. Osman YILDIRIM´ın TV´den sağ ve sol kolu olan Ünal TORUN, Başkan Sami AYDIN´ın Basın Müşavirliğine getirildi. TORUN´un basın müşavirliğinin belediyeyi birkaç kuşak öteye taşıyıp taşımayacağı merak ko

 

Şehirdeki hemen hemen her konuda ortak hareket eden ve ortak düşünceler ile şehri yönetmeye çalışan STSO Başkanı Osman YILDIRIM ile Belediye Başkanı Sami AYDIN cephesindeki yeni gelişmeler uzun zamandır bekleniyordu.

TV 58´de Osman YILDIRIM´ın basın ayağı olan Ünal TORUN´un Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın basın müşavirliğine getirilmesi kamuoyunda iki BAŞKAN´ın basın düşüncesinin ortaklığının da bir göstergesi olarak yorumlandı.

?Benzin istasyonundan? Basın Müşavirliğine yükselen TORUN´un, şehri birkaç göbek çağ atlatıp ulusal haberleri dahi geçerek Başkan AYDIN´ı OBAMA gibi tanıtıp tanıtmayacağı merak ediliyor.

Şehir lehçesine ?topu göglendirme? ile katkı sağlayan şehrimiz basın emekçilerinin yeni dönemde ?ORHAN VELİ? şiirlerini okuyup, Sivas´ın basın geleceğini abad etmeleri hasretle bekleniyor..

 



Anahtar Kelimeler: