Bak Bak Bak!

Bak Bak Bak!

STSO´dan üyelere gelen bir duyuru çarşı pazarda değişik algılandı. STSO´nun üyelerine gönderdiği ?İlimizdeki Bankaların şube müdürleri ile bir toplantı tertip edilip sorunların konuşulacağı? yönündeki çağrı mesajı, YILDIRIM´ın yoksa Bankalarla geri ödemed

 

STSO Başkanı Osman YILDIRIM, çarşı pazarın sorunlarını bilmemek hatta bildiklerine de çözüm üretmediği için yoğun eleştiriler alıyor. Oda Başkanı seçildikten sonra, bütün mesaisini şehrin geleceğine harcayacağına dair büyük vaadler de bulunan Yıldırım´ın hali hazırda bu yönde bir çalışma içerisine girmemesi eleştiriliyor.

Başta AVM olmak üzere şahsi işlerini sık bir yoğunlukla takip eden Osman YILDIRIM´ı eleştiren pek çok esnaf ?acaba kredi kartlarımızı ödeyemediğimiz Başkan biliyor mu serzenişinde bulunuyorlar?

Değişik bir iddia ise kamuoyunda sıklıkla dillendiriliyor. Haber kaynaklarımızın dillendirdiği iddiaya göre STSO BAŞKANI Osman YILDIRIM´ın, Bankalarla şahsi geri ödemelerinde sıkıntılar yaşadığı ve bankalarla problemlerinin olduğu yönünde.

Buna mukabil üyelere attığı mesajın altında da bu sorundan kurtulmanın yattığı vurgulanmakta. Üyeler ve banka temsilcileri ile yapılacak toplantının aslında bir gövde gösterisi şeklinde olacağı ve YILDIRIM´ın bu vesileyle bankalarla yaşadığı sorunu öteleme gayretini hayata geçirmeye çalışacağı ddia edilmekte.



Anahtar Kelimeler: