Tarih: 28.02.2017 20:14

Bak Bak Bak!

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS´ta ?çalışmama üzerine kurulu düzen? şehir halkı tarafından eleştiri almaya devam ediyor. Yıllardır hükümetler, bakanlar, valiler değişmesine rağmen, şehrin yönetim erkinde değişmeyen bazı isimlerin artık yeni  jenerasyona görevlerini devretmeleri bekleniyor.

Sivas Gençlik Spor İl Müdürü Salim KILIÇ´ın 2017 yılı itibariyle emekli olup koltuğunu yeni isimlere bırakması bekleniyor. Sosyolojik bir anlam olan ?yüz eskimesini? yıllardır yaşayan KILIÇ´ın, artık şehre yeni şeyler veremeyeceği yorumları yapılıyor.

Şehir yeni stadyumda meydana gelenleri son günlerde sesli olarak tartışmaya başladı. STADYUM da bazı aksaklıkların olduğunu, Bakan YILMAZ´a geçtiğimiz günlerde ifade eden KILIÇ´a Bakan YILMAZ´ın yönetim anlayışı olarak ?on numara? bir ders verdiği haber merkezimize ulaştı.

Stadyumun aktığını filan söyleyen KILIÇ´a BAKAN İsmet YILMAZ´ın, ?bunu neden önce söylemedin de teslim olduktan sonra söylüyorsun? diye ince bir ayar çektiği bilgileri haber merkezimize ulaştı.

İş yapılırken Devlet adabı ve çalışma etiği açısından Stadyum ile ilgili her ayrıntıyı izlemesi gereken KILIÇ´ın, teslim bittikten sonra yakınması şehir kamuoyunda hoş bulunmuyor.

SİVASLILAR ise, dünyanın değiştiğini lakin şehirdeki bürokratik yapılanmanın değişmediğini ifade ediyorlar. Artık SİVAS´ın da yeni yüzler ve yeni heyecanlara yelken açması gereği ifade edilirken, bir yolunu bulup koltuğunu koruyanların, şehrin âli menfaatleri için artık köşelerine çekilmeleri gerektiği vurgulanıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —