Tarih: 30.06.2014 02:03

BAKANDAN 60 TRİLYON

Facebook Twitter Linked-in

Yılmaz`la projeler hız kesmeden yürüyor. Sivas ile ilgili her konuda aktif bir gayret içine giren Bakan YILMAZ’ın, Sıcak Çermik Kaplıcaları arasındaki yol yapımı için sonuçsuz kalan girişimlere el atarak 60 trilyonluk bir bütçenin ayrılmasını sağladı. Yıldız Dağı ile Sıcak Çermik kaplıcaları arasında yapılacak olan yol çalışmalarına yakın zamanda Yılmaz`ın bu girişimi ile başlanması bekleniyor...

 Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz göreve geldiği günden bu yana şehrimizle ilgili yatırımlara ara vermeden devam ediyor.

Bakan İsmet Yılmaz`ın girişimleri neticesinde Yıldız Dağına yapılan kayak merkezinde çalışmalar devam ederken yine bu yatırımla bağlantılı olarak Sivas`ın turizm merkezi olan Sıcak Çermik Kaplıcaları arasındaki yol yapımı için sonuçsuz kalan girişimlere el atarak 60 Milyonluk bir bütçenin ayrılmasını sağladı.

Yıldız Dağı ile Sıcak Çermik kaplıcaları arasında yapılacak olan yol çalışmalarına yakın zamanda Yılmaz`ın bu girişimi ile başlanması bekleniyor. Yıldızdağı - Töngel yolu için 2014 Ek Yatırımı için Karayolları Genel Müdürlüğü ve Kalkınma Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonuç verdi. Şehrin bakanı olmasının faydası yapılan bu görüşmeler sonucunda ortaya çıktı. Yılmaz`ın girişimleri tek kalemde 60 milyonluk Ek Yatırımın hazırlanmasını sağlarken Yıldız Dağı ile Sıcak Çermik arasındaki iki turizm merkezini birbirine bağlayacak yatırımın da startının kısa zamanda verilmesinin önünü açtı.

Hemşerimiz Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ’ın Sivas ile ilgili her konuda büyük gayret göstermesi Sivaslılar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Sivas için elinden gelen gayreti gösteren Bakan YILMAZ’ın, hazırlanmış her türlü güzel projeye de destek olduğu biliniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —