BAKANLIK, EĞİTİMCİLERİ AĞIRLIYOR!

BAKANLIK, EĞİTİMCİLERİ AĞIRLIYOR!

Bakan Ziya SELÇUK´un daveti üzerine ANKARA´ya gelen illerinde başarılı eğitimciler için müstesna programlar zinciri devam ediyor.

SPHM ÖZEL HABER

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI, Başkente davet ettiği eğitimcileri ağırlamaya devam ediyor. Dünyanın en görkemli müzelerinden biri olan ANADOLU MEDENİYETLER MÜZESİ gezisi sonrasında,TACETTİN DERGAHI  da ziyaret edildi.

Tacettin Dergâhı ziyaretinde ANADOLU´nun buğday benizli evladı Muhsin YAZICIOĞLU´nun kabrini ziyaret eden eğitimciler, YAZICIOĞLU´na Fatihalar okudular.

Bir zamanlar bir sağdan, bir soldan kısır anlayışı ile bu toprakların düşünen evlatlarının zindanı olan ve şimdi müzeye dönüştürülen ULUCANLAR CEZAEVİ´nde öğle yemeği yiyerek müzeyi gezen konuklar, akşam ise ESTERGON KALESİ´nde Keçiören Belediyesinin konuğu oldular.

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Uğur KILIÇ ve diğer Bakanlık Yöneticileri mihmandarlığında güzel etkinliklerde birlikte olan eğitimciler, bu özel günde kendilerine gösterilen ilgiden memnun oluklarını ifade ettiler.