Tarih: 22.09.2016 23:46

Başarılı İnsan Görevden Alındı

Facebook Twitter Linked-in

 

SİVAS, kendi bağrından yetişen yöneticilere sahip çıkamamanın sıkıntısını yaşamaya devam ediyor. Zamanında Cumhurbaşkanı ABDULLAH GÜL´ün iyi bir danışman ekibi mevcutken, Zamanın bakanı Abdüllatif ŞENER´in bir köy muhtarını danışman olarak alması eleştirilmişti.

Konunun felsefi derinliğini irdeleyen SİVASLILAR, şehirde yetişmiş değerlere neden sahip çıkılmadığını sorguluyorlar. Özelleştirme akabinde ÇEDAŞ´tan işçi çıkarmalar gündeme geldiğinde kamuoyu bunu eleştirmiş ve yakın tanıdıkları Cengiz KUZUCUOĞLU ile temasa geçerek istihdamın devamı gereğini dile getirmişlerdi.

Cengiz KUZUCUOĞLU´nun başarılı bir kriz yönetimi ve sosyal çevresi ile ÇEDAŞ´ın şehirdeki kurumsallaşmasında etkin rol aldığı ve geleceği planlama gayretini yansıttığı biliniyordu.

Son demde önemli teknik bir yönetici olan KUZUCUOĞLU´nun en verimli olduğu bir anda görevden alınması şehirde duyulur duyulmaz ses getirdi.

Konuyu duyan pek çok SİVASLI, siyasilerin neden devreye girip buna müdahale etmediklerini anlamadıklarını dile getiriyorlar.

SİVAS´ın kendi evlatlarının başarılı olanların kollanması gereği ortada dururken, KUZUCUOĞLU´nun başarılı bir duruş sergilemesine rağmen görevden alınması kamuoyunda ÇEDAŞ´a karşı eleştirilerin yükselmesine neden olmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —