BAŞBAKANI DA ÇAĞIRSAYDINIZ!

BAŞBAKANI DA ÇAĞIRSAYDINIZ!

İl protokolünün hemen hemen tamamı 200 fidan dikmek için Organize Sanayi Bölgesine toplandı. Tokat AVM açarken, Kayseri dünya şehri olurken, Malatya Uluslar arası Film Festivalleri ile çıtayı yükseltirken, Sivas’ın büyük işlere imza atamaması eleşti

İl protokolünün hemen hemen tamamı 200 fidan dikmek için Organize Sanayi Bölgesine toplandı. Tokat AVM açarken, Kayseri dünya şehri olurken, Malatya Uluslar arası Film Festivalleri ile çıtayı yükseltirken, Sivas’ın büyük işlere imza atamaması eleştiriliyor.

 

Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Organize Sanayi Bölge(Osb) Müdürlüğü tarafından fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen programda 5 dönüm araziye 200 civarında çam dikildi.

TSO ve OSB’nin ortak düzenlediği fidan dikim töreninde TSO bünyesinde faaliyet gösteren Ab Bilgi Merkezinin katkılarıyla gerçekleştirilen programa Vali Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tanzer Erdem ile çok sayıda sanayici ve işadamı katıldı.
Çam dikme etkinliğine il protokolünün tamamına yakınının katılması şaşkınlık oluşturdu. Seçim zamanı İkinci Üniversite sözünü çokça dillendiren Osman YILDIRIM’ın TOBB ETÜ’yü unuttu mu serzenişlerinin yapılmasına neden oldu.

Komşu iller devasa yatırımlar ile ülke gündemine gelirken 200 çam fidanı için bunca program anlaşılamadı.

Haberin ilk başında bir fabrika açılışı mı var acaba diye düşünen birçok insan, çam dikmek için oraya akını görünce, hepiniz oradasınız bari Başbakanı’da çağırsaydınız diye ince eleştiride bulundular.

Sivas’ın büyük adımlar için hazır beklediğini ifade eden bir çok insan, Kızılırmak Projesi, Kale Evleri Projesi, Gök Evi Projesi, Jandarma Lojmanlarının kaldırılması gibi dev adımların fazla bekletilmeyip, bu konu için toplanılması gerektiğini belirtiyorlar.