BAŞKAN, Sözünü Tutmadı

BAŞKAN, Sözünü Tutmadı

KILAVUZ Bölgesinde yeni kurulan Ahmet Turan Gazi Mahallesi adeta dökülüyor. Seçim zamanı burasını cazibe merkezi yapacağı sözünü veren AYDIN´ın bu sözü tutmadığı gözlemleniyor. Yağmur gideri, kanalizasyon hattı, kireçli sulara çözüm bulması gereken Beledi

 

Belediye Başkanlığı seçimleri zamanında burada yaptığı konuşmada burasını bir cazibe merkezi yaparak vatandaşların sorunlarını çözeceği sözünü vererek oy patlaması ile büyük bir oy alan Sami AYDIN, aylar yıllar geçmesine rağmen elini taşın altına koymamak için direniyor.

Onlarca insanın oturduğu apartmanların giderlerinin hala ?foseptik çukuru?ile karşılanması bu çağda bu kadarda olmaz dedirtecek cinsten. Apartman sakinleri Belediyenin bu sorun çözümü neden bulmadığını sorguluyor. Yağmur giderleri için hatların oluşturulmaması da tepki çekiyor. Yağmur giderleri olmadığı için suların apartman altlarına girip, asansör boşlukların birikmesi ise vatandaşların can ve mal güvenliklerini tehlikeye atmaya devam ediyor.

Mahallede yaşanan sorunların yumağının bir diğerinin ise pis sular olduğu vurgulanıyor. Kireçli suları içmekte ve kullanmakta sorunlar yaşayan sakinler, buraya üvey evlat muamelesi yapıldığını ifade ediyorlar.

Mahallenin pek çok sorunu karşısında Belediye Başkanı Sami AYDIN´ın ise ne zaman harekete geçeceği bilinmiyor. Sadece asfalt ve belediye arabaları ile birkaç ufak parkın Belediye hizmeti sayılmayacağına parmak basan pek çok insan, BAŞKAN´ın seçim zamanında verdiği sözü tutmasını bekliyorlar.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN Sözünü Tutmadı
tolga
26.05.2016 23:22:08
DEVLET HASTANESİNİN ÖNÜNDEKİ, KALENİN YOL GENİŞLEME İŞİNİ BELEDİYE UNUTTU GALİBAA,,,, BELEDİYE ÇOK HANTAL VE YAVAŞ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,