BAŞKAN, İSTEĞE CEVAP VERMELİ!

BAŞKAN, İSTEĞE CEVAP VERMELİ!

Kent Meydanı cephe giydirme devam ederken, mülk sahipleri vicdanen rahatsız olduklarını bildiriyorlar.Koca şehirde, bir tek kendi cephelerinin yenilemesinin devlet tarafından yapıldığını ve bunu kabul etmeyeceklerini belirtiyorlar

SPHM ÖZEL HABER

KENT MEYANI cephe yenilemesi kapsamı genişledi. ALANIN tamamı neredeyse elden geçirilirken, bina sahipleri ise vicdanen rahatsız olduklarını belirtiyorlar.

ÜÇYÜZ BİNLİK şehrin istikakından kendi evlerinin cephelerinin yenilenecek olmasını kabul etmeyeceklerini söyleyen bina sahipleri, yapılan masrafın yarıısını karşılamak istediklerini belirtiyorlar.

Kul hakkı ve emeğe saygı gereği, bedava bir yenilemenin vicdanlarını yaraladığını ve huzursuz olduklarını söyleyen bu mevkide oturanlar, "zaten şehrin en gözde yerinde oturuyoruz bir de bedava cephe kaplama GAYRETULLAHA dokkunur" diye görüş bildirdiler.

Başkan BİLLGİN'in bu anlamda, bina sahiplerinin masrafın yarısını ödemeleri konusunda bir çalışma yapmaısı bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN İSTEĞE CEVAP VERMELİ!
Nejat DEMİR
8.08.2021 16:41:51
Yarısını ödemek istiyorum diyenlere sormak isterim yarısı hakta diğer yarısı haksızlıkmı şehrin estetiğine katkı sunmak tüm hemşehrilerimin sorumluluğudur tamamını vermeleri doğru olandır ve şahsen bunun böyle olmasını bekliyor bu şehre emek ve katkı sunan bir kardeşiniz olarak bu konunun karar vereni ve bu karar uyarak tarafı olan her bir hemşehrime hakkımı helal etmiyorum.