Başkan,Başkanım,Başkansın

Başkan,Başkanım,Başkansın

Yaklaşık 38 sivil toplum kuruluşu başkanın bir araya gelerek oluşturulan ?Başkanlar Kurulu´? nun Sivas için ne yaptığı merak ediliyor. Genelde ?çatal kaşık? görüntüleri basına yansırken, şehir için kimin elini taşın altına koyduğu ise bilinmiyor.

 

STSO öncülüğünde kurulan Başkanlar Kurulu´nun ne iş yaptığı sorgulanıyor. Pek çok yerde bir araya gelen ve basına ?çatal, kaşık? görüntüleri ile poz veren şehrimiz Başkanlar Kurulu´nun, halkın sorunları ile ne denli içli dışlı oldukları merak ediliyor.

Genelde kamuoyunda ?tuzu kuru? insanların oluşturduğu bir birliktelik olduğu yönünde izlenim uyandırırken, pek çok Sivaslı´da bu başkanlar kurulunun şehre katkısının olmadığını dile getiriyor.

Sivas göç verip tükenirken, başta STSO olmak üzere hepsinin bunda payı olduğu bilinirken, şehrin sorunlarının çözümü noktasında risk alabilecek kimsenin pek olmadığı gözlemlenirken, genelde bi birine? Başkanım diye hitap edip? basında arzı endam eden pek çok ismin, şehre ne vereceği ise bilinmiyor.

Hızlı tren, KIZILIRMAK, Kale Evleri, İşsizlik,Konut Fiyatlarının yüksekliği,Lojistik Köy, İkinci Üniversite, Bilim Merkezi, Demir Çelik gibi pek çok sorun halledilmeyi beklerken, şehrimiz başkanlarının bu konularla ilgili ses getirici hangi adımı attıkları ise tam bir muamma.



Anahtar Kelimeler: Başkan Başkanım Başkansın