Tarih: 10.01.2016 11:25

BAŞKAN´ın As Kadrosu

Facebook Twitter Linked-in

 

Şehrin yönetiminde 2 yılını dolduran Sivas Belediyesi eleştirilmeye devam ediyor.Gerek Başkan Yardımcılarının seçiminde, gerekse hiçbir konuda söz sahibi olamayan birim müdürlerinin seçiminde bilerek pasif isimleri tercih eden AYDIN´ın, çekirdek kadrodan vaz geçmediği biliniyor.

İyi bir ekip kuramayan hatta hatırı sayılır iddialara göre kurmak istemeyen AYDIN´ın  yakın çalışma ekibinden olan Şaban KAYA´dan neden vaz geçemediği ise şehirde dar bir çevrede bilinmesine rağmen, geniş kitlelerce de merak ediliyor.

ÖZBELSAN ile adı özdeşleşen KAYA´nın, Sami AYDIN´ın sır katibi olduğu dilden dile dolaşıyor. Özbelsan´da kafasına göre bir şekillenmeyi hemen hayata geçiren KAYA´nın bu tür uygulamalardan AYDIN´ın da haberi olduğu ifade ediliyor.

AYDIN´ın kurduğu küçük dar çevre yönetimsel erkin bir diğer ismi olan MAHİR KUZUCU´nun ise akrabalık ilişkileri ile kabinede yer alması yanı sıra, pek çok şahsi işini hallettiği ise kamuoyunda konuşuluyor.

KAYA ve KUZUCU´dan AYDIN´ın asla vaz geçemeyeceği, bunların deyim yerinde ise BAŞKAN´ın sır katipleri olduğu herkesçe biliniyor.

SIR KATİPLERİ´nin ara ara samimi ortamlarda konuşmalarının içerikleri de geniş kitlelerce merak edilmeye başlanıyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —