BAŞKAN´ın As Kadrosu

BAŞKAN´ın As Kadrosu

Sami AYDIN yönetiminde 2 yılını dolduran Sivas Belediyesi, dişe dokunur bir icraata imza atamazken, Başkan AYDIN´ın 100 yıllık iş yaptık demesi şehirde alay konusu oldu.

 

Şehrin yönetiminde 2 yılını dolduran Sivas Belediyesi eleştirilmeye devam ediyor.Gerek Başkan Yardımcılarının seçiminde, gerekse hiçbir konuda söz sahibi olamayan birim müdürlerinin seçiminde bilerek pasif isimleri tercih eden AYDIN´ın, çekirdek kadrodan vaz geçmediği biliniyor.

İyi bir ekip kuramayan hatta hatırı sayılır iddialara göre kurmak istemeyen AYDIN´ın  yakın çalışma ekibinden olan Şaban KAYA´dan neden vaz geçemediği ise şehirde dar bir çevrede bilinmesine rağmen, geniş kitlelerce de merak ediliyor.

ÖZBELSAN ile adı özdeşleşen KAYA´nın, Sami AYDIN´ın sır katibi olduğu dilden dile dolaşıyor. Özbelsan´da kafasına göre bir şekillenmeyi hemen hayata geçiren KAYA´nın bu tür uygulamalardan AYDIN´ın da haberi olduğu ifade ediliyor.

AYDIN´ın kurduğu küçük dar çevre yönetimsel erkin bir diğer ismi olan MAHİR KUZUCU´nun ise akrabalık ilişkileri ile kabinede yer alması yanı sıra, pek çok şahsi işini hallettiği ise kamuoyunda konuşuluyor.

KAYA ve KUZUCU´dan AYDIN´ın asla vaz geçemeyeceği, bunların deyim yerinde ise BAŞKAN´ın sır katipleri olduğu herkesçe biliniyor.

SIR KATİPLERİ´nin ara ara samimi ortamlarda konuşmalarının içerikleri de geniş kitlelerce merak edilmeye başlanıyor.

 

 



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN Kadrosu
vatan sver
12.01.2016 00:34:18
sayın yetkili ne kadar doğru şeyler yazmızsınız Maalesef sayın başkan bu dönem ile geçmiş dönem arasında dağlar kadar fark var Şu anda söz söyleme ve başkanı eleştirme gücüne sahip müdürlere görev vermedi yada pasifize edebileceği işler verdi Şu anda işler ya itiraz etmeyen yada bilmeyen kişilere teslim edildi Bu dönemin sonunu çok merak ediyorum Maalesef saygınlığı kendine başkanım demekle eşdeğer tutan MK başkan yardımcısı emlak işleri kendini satma derdinde olan bşk yrd yürütüyor İdda edilen büyük projelerden hangisinin sunumunda daire müdürlerini en azında kendi birim müüdürlerini gördünüz Gelenler ise yabancı gibi kenardan seyrediyor Sanki Bel Baş TSO başnıyla ortak başkanlık yürütyor Sanki eşbaşkanlık yüürütülüyor Bel bşk personelin kendini televizyondan takip etmesini istiyor Müdürlerle istişare toplantısı yapılmıyor Revizyonda zaten bel resmen çöktü Askının sayısını ve orjinal revizyonun hangisi olduğunu kimse bilmiyor Ayrıca yapılan tadilatlarla ilgili ciddi iddalar var VB birçok konu var Ama maalesef bel bşk ve yrd işi gücü bırakmış personelle uğraşıyor Geçen dönem personel arasınadki geçimsizlik bu dönemde devam ediyor Saygılar

Doğruya Doğru
12.01.2016 12:55:29
doğruyu sölemiş ne varki bunda 100 yıldır imara açılmayan yerler imara açıldı!!! 100 yıldır trafik sıkıntısı çekilMEYen hastane arkası yada kale önü diyeyim hastane boşalınca trafik sıkıntısı oluştu, bakın hemen genişletilme yapıldı ve 100 yıllardır devam eden sorunlar bir anda çözüldü. ecdadın ta selcuklu döneminde yaptığı yerlerde yiyecek içecek cafe tarzı bişeyler lazımdı bir anda yapıldı.