Tarih: 24.04.2014 07:16

BAŞÖRTÜLÜLER ZOR DURUMDA

Facebook Twitter Linked-in

Başörtülüler son zamanlarda çok zor günler yaşıyorlar. Başörtüsüne göre ayakkabı, ayakkabıya göre çanta uydurmak için büyük uğraş veren bir çok başörtülü kadın, giyim kuşam için gardıroplarını her geçen gün daha da zenginleştiriyorlar.

 Son yıllarda, başörtülü kadınların yaşadıkları zorluklar içten içe büyümeye devam ediyor. Çantaya göre ayakkabı, ayakkabıya göre pardösü, pardösüye göre başörtüsü ayarlamak için büyük çaba harcayan pek çok başörtülü bayanın, bunun için yüklü miktarda harcamalardan da kaçınmadıkları gözlemleniyor.

Başörtülülerin giyim kuşamları için epey bir ticari hacmin gelişmesi giderek artarken, sekülarizmin getirdiği her yeniliğe sahip olma arzusu artarak devam ediyor...

Hemen hemen hergün yeni piyasaya sunulmuş bir elbiseye sahip olma arzusu artarak devam ederken, ayna karşısında alınan yeni elbiseye diğer aksesuarları uydurmak için verilen uğraşın, bir çok başörtülü kadına zahmetler çektirdiği vurgulanıyor.

Bir çok başörtülü kadının, büyük uğraşlar ve maddi giderlerle gardıroplarına çeşit çeşit elbise ilave etmelerinin, ekonomiye de önemli katkı sunduğu belirtiliyor.

Hemen hemen her an ve zamanda, yeni bir çanta veya yeni bir ayakkabıya göre ayarlanmış diğer giyim kuşamlar ile, ayna karşısında arzı endam eden bir çok bayanın, “moda, ayna ve görüntü” illüzyonundan kendilerini bir türlü alamadıkları gözlemleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —