Tarih: 24.03.2016 13:43

BAYIR BUCAK´a da Gidebilirler!

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas´ta Belediye yatırımları anlamında yaprak kımıldamazken Belediye heyetinin İSPANYA gezisi şaşkınlık oluşturdu. Halkın sağladığı destek ile yurt dışı gezisine katılan kalabalık heyetin, İSPANYA da hangi fikirsel kazanımları elde ettikleri merak ediliyor.

Ekonomik darboğazda olan Sivas´ta Belediye yatırımları diye ciddi bir iş gözükmezken, kalabalık bir halde İspanya gezisinin içeriği sorgulanıyor.

İspanya´ya giden heyetin İSPANYA gezisi sır gibi saklanırken, bazılarının da buradaymış gibi sosyal medya hesaplarından ?Çanakkale? paylaşımları yapmaları ise komik bulundu.

İspanya´da yiyip içip gezen ve bol bol fotoğraf çekilen SİVAS heyetinin, orda gördükleri hangi yeniliği SİVAS´a getirecekleri ise merak ediliyor.

Gezi notları ve gezi anıları kamuoyu ile paylaşılmazken, bu denli kalabalık bir heyetin kendi masraflarını ?CEPLERİNDEN ÖDEDİKLERİ? zannediliyor.

Böyle bir kalabalık heyetin masraflarını Belediye Bütçesinden dolayısıyla halkın parasından ödemeyeceklerini belirten pek çok duyarlı insan, giden heyetin bütün masraflarını kesin kendilerinin ödediği zannettiklerini belirtiyorlar.

Nefis İSPANYA yemeklerini tadan gezi ekibinin, akıllarının ucunda ise her saniye ?Etli Pide, Köfte, Kısır ve Kelle?nin geçtiği belirtiliyor.

Mesut ve mutlu bir haftalık gezi akabinde şehrimize dönen seçilmiş heyetin, en kısa zamanda zulüm, kıtlık ve yokluk içinde yaşam mücadelesi veren ?BAYIR BUCAK? a da gitmeleri bekleniyor.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —