Bekleyip Göreceğiz!

Bekleyip Göreceğiz!

Yeni yönetimin görev süresinin dolmasına az bir zaman kala, tuhaf bir kısır döngüyle geçen 3 yıl kafalarda soru işaretleri oluşturmaya devam ediyor. Geçen üç yılı elinde tutan ve ÜNİVERSİTEYİ tartışmaların odağına sokan Hakan YEKBAŞ´ın amacı sorgulanıyor.

SPHM ÖZEL HABER

Cumhuriyet Üniversitesi geçtiğimiz üç yılı kapı, baca tartışması ile geçirirken, ÜNİVERSİTEYİ tartışmaların odak noktasından almayan Hakan YEKBAŞ, kamuoyunda en çok merak edilen isimlerin başında geliyor.

Rektör gibi hareket eden ve yaptığı tuhaf açıklamalar ile ÜNİVERSİTEYİ zayıf bir argümana dönüştürmekten geri durmayan YEKBAŞ´ın, yeni dönemde nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

Mevcut yönetimin görev süresinin bitimine az bir zaman kala, ÜNİVERSİTEDE rektör arayışı devam ederken, MEVCUT Rektör´ün ikinci döneme aday olmasını bereleyen en önemli isimlerden biri olan YEKBAŞ´ın ne yapmak istediği anlaşılamıyor.

ÜNİVERSİTE kaynakları, REKTÖRLÜK seçimine az bir zaman kala, yeni rektörün TEKNİK ve TIP alanlı olması yönünde genel bir kanaatın oluştuğu ve yaşanan geçmiş tecrübelerin, kamuoyunu da aynı noktaya getirdiği yorumlarını yapıyorlar.



Anahtar Kelimeler: Bekleyip Göreceğiz
salim sağ
14.03.2019 09:12:41
bir kurum düşünün başında amiri varken kendi bünyesindeki bir müdürü devamlı açıklamaları tutum ve davranışları ile gündem oluştursun sayın rektör bi habermiş gibi davranması doğru olurmu şey herşeyin sayın rektörün talimatları ile olduğuna inanıyorum diğer türlü olsa daha vahim ozaman sayın rektörün varlığı sorgulanır.Bu kadar çok olumsuzlukların dile getirildiği bir üniversitede neden bir dur diyen yok basında yer alan haberleri okuyunca hayretler içerisinde kalıyorum yazık değilmi bu şehre ve ona güvenerek görev verenlere.Burası bir DEVLET kurumu ve DEVLETİN.Hiç kimse ben ne dersem o olur mantığıyla hareket etmemeli.Bir de anlamadığım bu olumsuzlukları DEVLET adına soruşturan hesap soran yokmu?