Tarih: 15.10.2018 10:11

Belediye BAŞKANI Kim Olur?

Facebook Twitter Linked-in

 

ANKARA´da bir gurup seçkin SİVASLI hemşehrimiz ile bir ortamda hasbihal ettik.Bizi SİVASLILAR´da adettir, her şey konuşulduktan sonra gecenin ilerleyen saatlerinde konu siyasete demirler.

Takdir edersiniz ki BELEDİYE SEÇİMLERİ 2 saat kadar konuşuldu.

SİVAS´ın BELEDİYE BAŞKANI kim olacak enine boyuna masaya yatırıldı.

Efendim, şuan görev ifa eden Sayın Sami AYDIN üzerine çok mütelalar gündeme geldi.Ben de kanattimi ifade ettim.

Sayın AYDIN, ilk 2 sene kadar neden ise pek bir işe el sürmedi. Sonraları yavaş yavaş güzelde çalışmalar ifa etti.

Yalnız Sayın AYDIN, ikinci defa BAŞKAN olmasını iyi kıymetlendirip değerlendiremedi. İcraatlar da ortaya koydu amma şunu da belirtmek gerek ki, Sayın AYDIN icraatlarından çok EKİBİNİN yetersizliği ile gündeme geldi.

Neden iyi bir ekip kurupta halkın teveccühü kazanmadı onu da bir gün kendisine sormayı murat ediyorum.

Halk nazarında karşılıkları olmayan YARDIMCILARI, DANIŞMANLARI VS. Sayın AYDIN´ın Başkanlığını berelediler maalesef?

Geçen akşam SİVAS´ta fikrine değer verdiğim çok değerli bir insanı aradım. ?SİVAS ne alemde dedim??

1 saate yakın istişare ettik. Yalnız bir şey dedi ki çok manidar. ?Sayın AYDIN´ın, bir kahvehane müdavimi danışmanı, altında resmi Belediye aracı ile mahalle mahalle dolaşıp ahkam kesiyormuş ve bu da milletin tepkisine neden oluyormuş.?

Bunlar hoş şeyler değil BAŞKAN´ı bereleyen durumlar bence. Sayın AYDIN´ın aday adayı olacağı muhakkak elbette Taktir Sayın Cumhurbaşkanımızın?

Diğer bir adaylığı söz konusu olan Sayın Ziya ŞAHİN de gündeme geldi. Sayın ŞAHİN uzun yıllar İL BAŞKANLIĞI ile partinin yükünü çekti. Pasif olduğunu herkes ve kendi dahi bilir ancak BELEDİYE için aday olursa ben şaşırmam. İyi bir ekipte kurarsa BELEDİYE de başarılı olabilir kanatindeyim.

Laikin BAŞKAN olur ve yine suya sabuna dokunmayım derse, siyasi hayatı sona erer onu da söylemeliyim.

Sayın Burhanettin KURU´nun da ismi geçti. Sayın KURU´da İl Başkanlığı yaptı. Bence İL BAŞKANLIĞIN sırasında tek hatası, İLİN VEKİLLERİNİ GENEL MERKEZE şikayet etmek oldu. Eğer bunu da yapmasa idi iyi olacaktı. Sayın KURU Başkanlık yapar mı yapar neden olmasın. O da iyi bir ekip kurarsa SİVASIMIZA faydalı olur.

Sayın Halil İbrahim KARADEMİR de konuşuldu. Sayın Numan KURTULMUŞ´un tanıdığı bir siyasi isim.Sayın KARADEMİR de bence ideal isimlerden biri. Başkanlık da yapar. Yine söylemeliyim ki İSTİŞARE ve EKİP önemli?

Sayın Selami UZUN´u da yabana atmamak lazım. Sayın UZUN İstanbul deneyimli. SİVAS için çalışabilir ve BELEDİYECİLİK ortaya koyar. Mülkiye birikimi mevcut.Yalnız Sayın UZUN ekip nasıl kurar bilemiyorum. Ekip kuramazsa başarılı olmaz kanatindeyim?

Sayın Hakan AKKAŞ´ın ismi de konuşuluyor ANKARA´da? Olabilir neden olmasın. Bir tek Muharrem ELİŞ´in ismi geçmiyor ANKARA kulislerinde?

Elbette çok isim mevcut. Bunlara ilaveten parti dışından isimlerde BAŞKAN olur mu bal gibi olur neden olmasın. Bekleyip göreceğiz.

SİVAS´ta mukim olan arkadaşla istişare telefon görüşmesinde ?HALK ne diyor dedim??

Epey konuştuk. ?MHP´nin de trendinin iyice yükseldiğini söyledi ki ben de o kanaatteyim?.

Bir de ?Ak Parti İl Başkanı Sayın Hakan AKSU´nun çok çabalar göstererek yeniden AK PARTİYİ merkezde toparladığını? söyledi.

SİVAS´a BAŞKAN kim olur?

Takdir Sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN elbette?

Ancak SİVAS´ın siyasi büyüklerinden Sayın İsmet YILMAZ, Sayın Habib SOLUK ve mevcut İL BAŞKANI Sayın Hakan AKSU´nun kaanatleri bence belirleyici olacak.

Elbetteki son sözü hareketimizin lideri Sayın Cumhurbaşkanımız söyleyecek?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —