Belediye Başkanları Revize Yolunda

Belediye Başkanları Revize Yolunda

Seçimler akabinde Türkiye genelindeki parti oy kayıplarını masaya yatıran AK PARTİ Genel Merkezi´nin çok önemli yapısal kararları hayata geçireceği öğrenildi. SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin muteber kaynaklardan edindiği bilgilere göre oy kaybı yaşanan illerde

SPHM ÖZEL HABER

Türkiye MART ayında yapılacak YEREL SEÇİMLERE hazırlanırken, AK PARTİ GENEL MERKEZİ´de yaşanan süreci ve oy oranlarını masaya yatırdı. Cumhurbaşkanı ERDOĞAN´a halkın teveccühü devam ederken, AK PARTİ ise oy kaybına uğradı. AK PARTİ Genel Merkez bağlamlı konuyu detayları ile incelerken, oy kaybının yaşandığı illerin bu oy kaybı nedenlerinin ilçeler bazında dahi değerlendirileceği ve sürecin restore edileceği bilgilerine ulaşıldı.

Bu bağlamda çok radikal kararların da şimdiden alındığı öğrenildi. Ak Parti, özellikle hakkında şaibe olan ve halka tepeden bakan BELEDİYE BAŞKANLARI  ile yol ayrımına girecek.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´ne güvenilir kaynaklardan ulaşan bilgiler ise çok çarpıcı. Yerel seçimlere güçlü bir şekilde girmek isteyen AK PARTİ´nin bir daha oy kaybına tahammül edemeyeceği ve 24 Haziran seçimlerinde oy oranı düşen ilerlideki görev yapan belediye başkanlarının pek çoğunu bir daha aday göstermeyeceği öğrenildi.



sinan korkmaz
11.07.2018 16:08:36
sami aydın bidaha aday gösterilirse daha oy yok niyemi hakkındaki iddaalar sami yi artık istemiyoruz yetim hakkı yiyen belediye başkanlarının serveti araştırılsın ve gereği yapılsın zaten kendiside söylüyo oyu banamı veriyosunuz tayyip erdoğana veriyosunuz diye ben bizzat duydum bu sözü kendisinden

Derya Sübütay
11.07.2018 19:38:45
Belediye Başkanı Murat Toraman olmalı. Genç. Eğitimli. Hatip. ve sonuna kadarrrrr haketti.