Belediye Geleceği Okuyabiliyor mu?

Belediye Geleceği Okuyabiliyor mu?

Sivas Belediyesi geleceği yorumlama anlamında en çaresiz dönemini yaşıyor. Ekip kuramayan AYDIN´ı, etrafının da yanlış yönlendirerek bir çıkmaza sürükledikleri iddia ediliyor.

 

Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU´nun son aylarda Belediyeleri titiz bir şekilde mercek altına aldığı biliniyor. Bu belediyelerin hangileri olduğu ise kamuoyunda değişik yorumlamalarla konuşuluyor.

Sivas Belediyesi ise şehrin geleceğini yorumlamada derin açmazlar içerisinde. Başkan AYDIN´ın birinci başkanlığı kamuoyunda beğenilmezken, ikinci başkanlık döneminde bunu yapmayacağı sanılıyordu.

İkinci defa Başkanlık koltuğuna oturan AYDIN´ın, istişari düşünceden uzak dar çekirdek bir kadro ile yanlışa sürüklendiği konuşuluyor.

TÜİK verilerine göre şehir göç ederken, Başkanın yakın çevresinin SİVAS BÜYÜKŞEHİR olacak diye yanlış telkini Başkana yansıttıkları biliniyor.

Başkan AYDIN´ın yakın çevresinde bulunan isimlerin, Başkanı her konuda uyarıp bilgilendirmedikleri ifade ediliyor.

Pek çok gelişmeden Başkan´ın sağlıklı bilgisi olmadığı dile getirilirken, var olan ekip ile ilerde büyük sıkıntıların yaşanacağı belirtiliyor.

Başkan´ı yanlış yönlendirenlerin, şehrin şimdiki ve gelecek yıllarda yaşayabileceği sıkıntılar esnasında ise sorumluluk almayacakları vurgulanıyor.



Anahtar Kelimeler: Belediye Geleceği Okuyabiliyor