BELEDİYE KARDA KALDI!

BELEDİYE KARDA KALDI!

Sivas Belediyesinin karla yaptığı mücadeleyi yetersiz bulan Başkan Eski Yardımcısı Muaz UZUN,300 araçlık filo ve 500 çalışanın kanalize edilerek bu mücadelenin verilemediğini belirterek sert eleştiride bulundu.

SPHM ÖZEL HABER

Başkan Eski Yardımcısı Muaz UZUN´un Sosyal Medya hesabındaki açıklaması  şu şekilde;

?Sivas Belediyesinin karla mücadele için her yıl oluşturduğu 300 araç parkı, temizlik işleri,park bahçe,sibeski ve fen işlerinin 500 personeli ile Sivas insanını çaresizlik içerisinde bırakmak bilgisizlik,beceriksizlik ve tecrübesizliğin dik alasıdır. Gönül belediyeciliği Sivas´ımızın insanını canından bezdirerek,sabah evinden işine giderken, akşam işinden evine dönerken çile çektirmek değildir. Gönül belediyeciliğinin ispat zamanıdır şimdi. Sünnet düğünlerinde boy göstermek değildir gönül belediyeciliği. Dostlar alış verişte görsün ziyaretleri değildir gönül belediyeciliği.Hadi bakalım. Kapısının önünde arabası, elinde arabanın anahtarı, araba sahibine bakıyor, sahibi elindeki anahtarla arabaya bakıyor ve Sultan şehrin mazlum insanı 2020 yılında çaresizlik içerisinde elini paltosunun ceplerine sokup kilometrelerce işinin yolunu tutuyor. Hani gönül belediyeciliği.Gönül belediyeciliği asıl şimdi lazım işte tam sırası,tam zamanı.Birileride çıkıp çıkıp sosyal medyadan boy boy resimler çektirip belediyemiz çalışıyor mahallemizin bütün yolları açıldı diye 30 santimlik karın üstünde milleti saf yerine koyuyor ya bu daha da çıldırtıyor insanları. Karla mücadaleye dair son kelam. Sivas Belediyesi ve onun saz heyeti sınıfta kalmıştır vesselam??

 



Anahtar Kelimeler: BELEDİYE KARDA KALDI
Fatih Metinoğlu
13.02.2020 12:47:41
Muaz beye sormak lazım, dar günde dostun eksiğini açık etmek ne kadar dava adamlığıdır. Yazık ki Ak parti sizin gibileri beş yıl başkan yardımcısı olarak o koltuklarda oturtmuş. Ayrıca son 10 yılın en yoğun kar yağışında belediyenin eksik kaldığını da düşünmüyorum. Mevcut şartlar içerisinde ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum. Bu arada Sami beyi düğünlerde de göremiyorduk. İlk defa Sivas belediyesinin insana dokunan, özellikle de gençliğe dokunan yüzünü Hilmi beyle gördük.. Komşular diyor ki acaba Muaz beye koltuk vermediler ondan mı bu kadar öfkeli

kadir kadiroğlu
14.02.2020 10:35:20
Fatih bey bu kişilerden ve tedbirsizlikten kaynaklanan basiretsizliği AK PARTİ ile neden ilşkilendiriyorsunuz.Sadece 80 kişiyle BU kar temizlenirmi.beyfendi doğru ve Haklı olarak bir açıklama yapmış.Her şeyden vergi alan belediye neden hizmette eksik kalmıştır. Herkes diyorki Sayın Sami Aydın tabiri caizse karı havada yakalıyordu diyor.O da AK parti belediye başkanıydı.Karla mücadeleyi biliyormuş.Yiğidi öldür hakkını yeme derler.burada ciddi olarak Yapılmayan hizmetten şikayetleniliyor.Göz göre göre yanlış ifade kullanıyorsunuz.Gözümüz görmüyormu bu caddelerin ve sokakların halini.İnasana dokunmak en güzel vatandaşa hizmet etmekle olur.Allah tan ciddi bir afetle karşılaşmadık ozaman herkes kendi derdine caresine bakacak demekki.Bu yapılmayan eksikliği Siyasete mal etmeyin.Fatih bey demekki sizin yeriniz sıcak güzel.