BELEDİYE Kimden Yana?

BELEDİYE Kimden Yana?

İhalesi yapılarak uygulamaya geçen OTOPARK sisteminde vatandaş mağdur ediliyor. Yol kenarlarını da kapsayan otopark uygulamasında, büyük şehirlerde olduğu gibi GENEL ABONMAN uygulamasına geçilmesi bekleniyor.BELEDİYE´nin ise vatandaştan yana olmaması tepk

SPHM ÖZEL HABER

İHALESİ yapılarak uygulamaya başlanılan otopark sisteminde adeta VATANDAŞ mağdur ediliyor. Yol kenarlarında dükkanı olan esnaflar ise bu durumdan şikayetçi olduklarını gazetemize dile getiriyorlar.

Kendi dükkanlarının önü için abone oldukları lakin, bir diğer araç park edildiğinde başka yere park etmek zorunda kaldıkları ve ayrı ücret ödediklerini ifade ediyorlar.

Mağdur olan esnaflar aynen büyük şehirlerde olduğu gibi OBONMAN UYGULAMASI yapılarak, merkezi yerde her boş alana park etme uygulamasının getirilmesi gerektiğini dile getiriyorlar.

Böyle olduğu taktirde hem ekonomik kaybın olmayacağı, hem de karmaşıklığa mahal verilmeyeceği belirtiliyor.

Bu bağlamda BELEDİYE yetkilileri ile çeşitli görüşmeler yapıldığı lakin BELEDİYE yetkililerinin konuya çare bulmak yerine vatandaş aleyhine düşünmeleri tepki alıyorlar.

 



Anahtar Kelimeler: BELEDİYE Kimden Yana
Nejat DEMİR
17.10.2018 21:25:30
Şehrine beldene insani yaşama karşı sorumluluğun gereğidir Hukuku uygulamak gelip geçen değil insanlıkla birlikte yaratılan hak ve hakikatten bahsediyorum ayak bastı tezgah yeri park parası tabela reklam parası işgaliye bunların ne şehrin kalkınmasına nede ticarete faydası var çoğalmaya değil azalmaya büyümeye değil küçülmeye gelişmeye değil gerilemeye yani geçmeden borun pazarı büyüyecekse büyümeli bu şehir tabi yukarıda sayılanları gelir kazanç kar sayarak değil bu ve benzerlerini tek çırpıda köten son vererek tabiki saygı ve muhabbetle sorumluluk üretmektir sorumluluk bitirmektir millet için Sivas için bir olmak birlik olmak diri olmak iri olmak gerek tabi bu konular sadece ilimizle ve ilimizin olmaması gerekenleri değil ekonomisini finans kaynaklarını günübirlik uygulama yöntemleriyle kısa günün karı anlayışıyla sağlamaya çalışan tüm beldeler asıl olan ise hak ve hakikat gerçeğinde kalıcı gerçekçi üretime katma değere yönelik projeler ve kültür sağlık eğitim sosyal ve toplumsal proje ve uygulamalarla sağlanılmalı hakikaten çok kolay amma velakin nedense biz genelde doğru ama kalıcı olanı değil nedense zor ama geçici olanı tercih ediyoruz.

Aşık Ferrari
23.10.2018 16:03:47
Otoparkların ücretli olmasını destekliyorum. ücretli olsun ki kıymeti olsun. ücretli olmayınca muhterem esnafımız dükkanının önüne kendi aracını koyuyor. sabahtan akşama kadar da kaldırmıyor. kaldırsa bile yine kendi aracı gelene kadar duba koyuyor ki benden başka kimse girmesin diye. özellikle esnaf işgaliyeleri için yol kenarlarının ücretli olmasını DESTEKLİYORUM. ücretli olmasa sadece esnafın oluyor.