Belediye Kültürde Çıkış Arıyor!

Belediye Kültürde Çıkış Arıyor!

Kültürde bir başarı ortaya koyamayan Sivas Belediyesi bu açığını kapatamıyor. Tarafsız gözlemciler, her ortamda ??standup?? yapma yeteneği olan Başkan Yardımcısı ÖZAYDIN´ın ara ara sahne alması gerektiği yorumlarını yapıyorlar.

 

Sivas Belediyesi eğitim ve kültür işlerinde adeta dökülüyor. Belediye eğitim ve kültürün başına bu konulara yabancı olan ve işin sadece reklam boyutu ile içli dışlı olan Ahmet ÖZAYDIN´ın getirilmesi, eğitim ve kültür işlerinde bir 4 yılın heba edileceğini gösteriyor.

Entelektüel bir yüz yıl öte kültür düşünce ve enerjisinden yoksun olan ÖZAYDIN´ın,şehrin kültür varlığına bir katkı sunamayacağı geldiğimiz süre içinde görülürken, KÜLTÜR A.Ş. bilincine Belediyenin ne zaman dahil olacağı ise bilinmiyor.

Resmi ve gayri resmi ortamlarda insanları güldürmek için büyük çaba gösteren ÖZAYDIN´ın, ara ara yaptığı ?standup? ları, sahne ortamında uzun süreli de yapması bekleniyor.

Kadrolu Başkan aday adayı olması ile bilinen ÖZAYDIN´ın kendini ifade etmek istemesindeki bu çabanın, psikolojik bir durum olduğu da sanılıyor.