Belediye Yönetimine Talip!

Belediye Yönetimine Talip!

MART yerel seçimleri kulisleri şehrin dört bir yanında dalga dalga yayılıyor. Ak Parti Eski İl Başkanı Burhanettin KURU´nun da Belediye için aday adayı olduğu öğrenildi.

 

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS´ta yerel seçim hareketliliği kıran kırana bir mücadeleye sahne oluyor.Şehir siyasetinde ilk defa, görevde olan bir BELEDİYE BAŞKANI´nın görev süresi bitmeden, görevi sona ermiş gibi kanaat oluşması, pek çok aday adayının sahneye inmesine neden oluyor.

Sivas Belediyesi´nde yaşanan olumsuzluklar şehrin her tarafından günün konusu olmaktan kendini alamazken, aday adaylarının da elini güçlendiren bir etki oluşturuyor.

Ak Parti İl Başkanlığı yapmış Burhanettin KURU´nun da yakın çevresinin ısrarı üzerine aday adayı olacağı öğrenildi.

Sami AYDIN ve ekibinin başarısızlığını bertaraf edip şehrin geleceği için harekete geçen Av.KURU´nun, Belediye yönetimine talip olduğu bilgilerine ulaşıldı...



Anahtar Kelimeler: Belediye Yönetimine Talip
hasan şahin
19.09.2018 08:48:25
Burhanettin bey in belediye başkanlığında çok iyi performans göstereceğine inanıyorum.

Ali Korkmaz
19.09.2018 16:26:46
Belediye baskanı degisecekse yerine gelebilecek en uygun kişi Av.Burhanettin Kuru olur 5 yıl İl Başkanlıği Döneminde Ak partiye sivas tarihinde yönetim organizasyon burokrasi ve bircok başlıkta başarılarla dolu donemin ardından Sivasta ikamet eden sivasliyla içiçe olan dürüst ve samimi bir insan yolu açık olsun....

mustafauyanık
1.10.2018 09:19:49
ADAM GİBİ ADAM SİVASA YAKIŞIR MERT BİR BAŞKANIMIZ OLSUN ARTIK