BELEDİYE DE YOLUN SONU

BELEDİYE DE YOLUN SONU

30 Mart yerel seçimleriyle 2009 da devrilen Sami Aydın yeniden aldığı koltukla görevlendirmeleri hızlı bir şekilde yapmaya başlamış ve bununla birlikte Ürgüp döneminde belediyeye giren ve görev alanlara karşı bir hareket başladığı ileri sürülmüştü. Aydın`

30 Mart yerel seçimleriyle 2009 da devrilen Sami Aydın yeniden aldığı koltukla görevlendirmeleri hızlı bir şekilde yapmaya başlamış ve bununla birlikte Ürgüp döneminde belediyeye giren ve görev alanlara karşı bir hareket başladığı ileri sürülmüştü. Aydın`ın buna karşı açıklaması gecikmemiş ve kimse ile bir hesap içerisinde olmadıklarını ancak görevi kim iyi yapacaksa onunla çalışacağını dile getirmişti.

2014 seçimleriyle beş yıl önce kaybettiği koltuğu elleriyle teslim ettiği Doğan Ürgüp`ten geri alan Sami Aydın hızlı bir şekilde belediyede yapılanmayı tamamladı. Hem tabandan hem de tavandan gelen baskılara boyun eğen Sami Aydın geçen hafta önce Mustafa Saydam`la yollarını ayırırken, şimdi ise kendinden 1-2 ay müsade isteyerek görev almayan Hasan Karaman`ı görevde bıraktığı Muaz Uzun`un yerine getiriyor.

Kamuoyunda 30 mart yerel seçimlerinden sonra görev de bırakılan iki isim için büyük baskı oluşturulmuş hem şehre bir çok konuda katkı sunan, isminden ve siyasetinden çok bilgisi ve işiyle şehre yeni bir bakış açısı açan Mustafa Saydam ile Doğan Ürgüp`ün eski sanayide düştüğü çukurdan sonra dışardan göreve ithal ettiği başkan yardımcısı Muaz Uzun`un görevden alınmaları için hem telkin hem de baskılarda bulunulmuştu.

Aydın`ın seçim öncesinde 2009 seçiminde yaşanan mağlubiyetten çıkardığı dersler olduğunu sürekli dile getirmiş ve sürekli olarak birliktelik mesajları vermişti. Şimdi bu birliktelik mesajları yerini bularak şehre dönük projeler ve icraatların yapılmasının önünü açıp açmayacağı ise yeni süreçte kamuoyu tarafından izleniyor.