BELEDİYE SÖZÜNÜ TUTTU

BELEDİYE SÖZÜNÜ TUTTU

Seçim öncesi, birçok yere çocuk oyun alanları yapacağını belirten Sami AYDIN, bu sözünü tutmaya başladı. Sivas’ın yeni kurulan mahallesi olan Ahmet Turan Gazi Mahallesine park yapmak için kolları sıvayan Belediyenin bu adımı, özellikle çocukları sev

Seçim öncesi, birçok yere çocuk oyun alanları yapacağını belirten Sami AYDIN, bu sözünü tutmaya başladı. Sivas’ın yeni kurulan mahallesi olan Ahmet Turan Gazi Mahallesine park yapmak için kolları sıvayan Belediyenin bu adımı, özellikle çocukları sevindirdi...

 Seçim sonrası Sivas Belediyesi, çalışmalarına başladı. Seçim zamanı Sivas’ın bir çok yerine çocuk oyun alanları yapacağı sözünü veren Belediye Başkanı Sami AYDIN, bu sözünü tutmaya başladı. Sivas’ın yeni kurulan Mahallelerinden Ahmet Turan Gazi Mahallesi içerisindeki Alperen Sitelerine park yapmak için ilk adımı atan Belediye, site sakinlerinin takdirini topladı.

Park alanında bulunan barakaların, yıkımının yapıldığı ve önümüzdeki günlerde vakit kaybetmeden parkın yapılacağı belirtildi. Site sakinleri, yaklaşık 2 yıldır bu anı bekledikleri ve özellikle çocukların oyun oynamaya yerleri olmadığı için bu parkın çok önemli olduğunu dile getirdiler.

Sivas Belediyesinin, bir sosyal donatı olan parkın yapımı için kolları sıvaması ise en çok çocukları sevindirdi. Bir hafta on gün içinde, parklarına kavuşmayı bekleyen çocukların heyecanlı bekleyişleri ise devam ediyor.

Alperen Siteleri bölgesinde iki adet park alanı olduğu belirtilirken, ilk olarak çocuk oyun alanları yapılacağı ve ileriki zamanlarda ise bir başka alana, halı saha ve diğer aparatların kurulacağı bilgisine ulaşıldı.