Belediye`den Eğitime Destek

Belediye`den Eğitime Destek

Sivas Belediyesi, yavaş yavaş sahaya inmeye başladı. Adliye Eski Binası’nın yıkımına başlayan Belediye’nin, Kızılırmak ile ilgili önemli çalışmalar içinde olduğu da gelen bilgiler arasında. Başkan AYDIN ve Başkan Vekili Zekeriya GÜLÜM’ün

Sivas Belediyesi, yavaş yavaş sahaya inmeye başladı. Adliye Eski Binası’nın yıkımına başlayan Belediye’nin, Kızılırmak ile ilgili önemli çalışmalar içinde olduğu da gelen bilgiler arasında. Başkan AYDIN ve Başkan Vekili Zekeriya GÜLÜM’ün, Danişment İlkokulu Bahçe düzenlemesini de gerçekleştirmeleri kamuoyunda taktir ile karşılandı.

 Sami AYDIN yönetimindeki Sivas Belediyesi sahaya inmeye başladı. Adliye Eski Binası yanı sıra pek çok önemli proje için kolları sıvayan Belediyenin, eğitim anlamlı pek çok konuda da etkin olduğu gözlemleniyor. Sami AYDIN’ın yakın çalışma arkadaşlarından Belediye Meclis Üyesi Zekeriya GÜLÜM’ün yakın ilgisi ile atıl bir vaziyette kaderine terk edilen Danişment İlkokulu bahçe düzenlemesi gerçekleştirildi. Okul bahçesine parke taşının döşenerek eğitim öğretime yetiştirilmesi veliler ve öğrencilerce taktir ile karşılandı.

Okul bahçesinin tamamının elden geçirildiği bilgisi alınırken, üç gün gibi kısa bir sürede okulun yenilenmesi olumlu bulundu.

Okul idarecisinin değişmesi akabinde yeni idareciler ve öğretmenlerin “ortak akıl” çerçevesinde yürüttükleri önemli çalışmalara destek veren Sivas Belediyesinin eğitim anlamlı bu duyarlılığı beğeni topladı.

Sivas Belediye Başkanı Sami AYDIN ve Belediye Meclis Üyesi Zekeriya GÜLÜM’ün şehrin her noktasında olup sorunlara yerinde müdahale etmeleri ile elden geçirilen okulun eğitim öğretime hazır olduğu belirtiliyor.



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda