Tarih: 28.05.2015 21:37

BEYPINAR`da Bir Kolej

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas'ta eğitim adına güzel çalışmalar da son aylarda ardı arına gelmeye devam ediyor. Sivas Merkeze çok yakın olmasına rağmen unutulmuş bir okul görünümünde olan Beypınar Ortaokulu, yeni idarecilerin kolları sıvaması ile unutulmuş kaderini yenmeye başladı.

Beypınar'da Bir Kolej felsefesini gerçekleştirmek için kolları sıvayan okulda, adeta devrim yaşanıyor. Milli Eğitim Müdürü Zekeriya ÇINAR'ın çıtayı yükselten azmini örnek alan idealist okul idarecileri, hiçbir engele takılmadan Sivas'ın eğitimine önemli katkılar sunmaya başladılar.

İlk başta, Okul Müdürü Numan KANTAR ve Müdür Yardımcısı Ahmet BEKAR'ın gayretleri ile 100 bin liralık bir kaynak hayırseverlerden temin edilerek okula kazandırıldı.

Projeksiyon cihazı, laminat parke döşenmesi,kapı ve tuvaletlerin yenilenmesi, idareci odalarının yenilenmesi gibi pek çok çalışma 2 ay içerisinde tamamlandı.

Son olarak okul gazetesi çıkaran BEYPINAR ORTAOKULU, Sivas eğitimine örnek bir değer olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Eğitimde bu tür dev gayretlerin önemli olduğunu belirten duyarlı pek çok eğitimci, pısırıklık yerine, başarı ve büyük ideallerin artık zamanının geldiği görüşlerini dile getiriyorlar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —