BİLGİ İŞLEME YENİ MÜDÜR

BİLGİ İŞLEME YENİ MÜDÜR

Sivas Belediyesi’nde görev değişimleri sürüyor. Sami AYDIN zamanının bürokratlarından İlhami IŞIK, Bilgi İşlem Müdürlüğüne getirildi. Bilgi İşlem alt yapısında, önceden çok önemli çalışmalara imza atan IŞIK, şehirde entelektüel donanımlı biri olarak

Sivas Belediyesi’nde görev değişimleri sürüyor. Sami AYDIN zamanının bürokratlarından İlhami IŞIK, Bilgi İşlem Müdürlüğüne getirildi. Bilgi İşlem alt yapısında, önceden çok önemli çalışmalara imza atan IŞIK, şehirde entelektüel donanımlı biri olarak da tanınıyor.

Eski Belediye Başkanı Doğan ÜRGÜP’ün şehri adeta “metal yorgunu” haline getirmesinden bizar olan Sivas, özlediği değişime kavuşuyor. Yeni Belediye Başkanı Sami AYDIN, hantal olup iş göremeyen birimleri yavaş yavaş çalışır konuma getiriyor.

Belediyede atamalar devam ederken, buna Bilgi İşlem Müdürlüğü de eklendi.

Sami AYDIN’ın, önceki dönem görev yaptığı yıllar içerisinde, Belediye Bilgi İşlem Müdürlüğünü yapan ve Bilgi İşlem konusunda Belediyenin alt yapısında önemli yeniliklere imza atan İlhami IŞIK, yeniden bu göreve getirildi.

Sivas Belediyesi’nin adeta motoru olan Bilgi İşlem Müdürlüğüne, tecrübeli bir Belediye bürokratının getirilmesi, gelecekte büyük başarılara imza atılacağının bir gösterge olarak algılandı.

Bilişim konusunda uzman olmanın ötesinde, şehirde entelektüel kişiliği ile de tanınan IŞIK’ın, bu göreve getirilmesi yerinde bir karar olarak görüldü. Belediyede kan değişiminin şart olduğunu belirten Sivaslılar, hantal olan birimlerin yenilenmesinin elzem olduğuna dikkat çekiyorlar...