BİLGİN Meydanda

BİLGİN Meydanda

Meclisteki her tartışmaya katılması ile bilinen Milletvekili Hilmi BİLGİN´in, kameralar karşısında gösterdiği performans dikkatlerden kaçmıyor. BİLGİN´in, SİVAS´ta altın çağını yaşayan PARALEL YAPI´ya karşı da aynı performansı gösterip göstermediği merak

 

Sivas Milletvekili Hilmi BİLGİN´in geçtiğimiz hafta TBMM´de CHP´li vekillerle girdiği tartışma ortamı, Bilgin muhipleri tarafından bir zafer edası ile dilden dile iliştiriliyor.

KAMERALAR karşısında, kendini meydana atan BİLGİN´in ?bir cenk edası? ile mücadele etmesi akla değişik analizleri getirmeye devam ediyor.

Renkli cam karşısında gösterilen bu performansın, Sivas için gösterilip gösterilmediği ise sorgulanıyor.

Şehrin ekonomik kalkınması konusunda BİLGİN´in inisiyatif alır bir tavrı hali hazırda kamuoyunda bilinmezken, özellikle bu konularda neden ivedi durmadığı ise bir başka merak konusu.

?Tabanı ibadet, ortası ticaret ve tavanı ihanet? ile bilinen Paralel YAPI´ya karşı devletin ciddiyeti ortada iken, bu yapının elenmesi hususunda BİLGİN´in hangi çalışmaları sergilediği Sivaslıların en merak ettiği konuların başında geliyor.

PARALEL YAPI´nın  Sivas´ta altın çağını yaşadığı toplumun her kesimi tarafından iddia edilirken, şehrin önde gelen Vekili olarak bilinen BİLGİN´in, bu konuda ne yaptığı sorgulanırken, PARALEL YAPI´ya karşı Sivas´ta bir mücadele olup olmadığını sormaları durumunda Cumhurbaşkanı ve Başbakana neler söyleyeceği merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: BİLGİN Meydanda