BİLGİN, Yine Cenge Tutuştu

BİLGİN, Yine Cenge Tutuştu

MECLİS´te Ak Parti ile HDP arasında yaşanan gerginlikte, sahaya koşan BİLGİN´in, bir cenk edası ile meydana indiği görüldü. Hemen hemen her kargaşada sahaya inen BİLGİN´in, gösterdiği performans dikkatlerden kaçmadı?.

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde ara ara yaşanan kargaşalara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz iki kavgada bir cenk edası ile sahneye inen BİLGİN´in, yine sahneye inip rakipleri  üzerine yürüdüğü gözlemlendi.

TBMM´de Ak Parti ile PKK uzantısı HDP arasında Adalet komisyonunda yaşanan arbede ülke gündemine düştü. Ak Partililer, HDP´lilerin üzerine yürürken, diğer kavgaların vaz geçilmez ismi Sivas Milletvekili Hilmi BİLGİN´in ise yine meydana inerek cenk edası ile haykırdığı görüldü.

Sivas Milletvekili Hilmi BİLGİN´in, sahaya inerek HDP´liler ile cenge tutuştuğunu gören SİVASLILAR, ?Sivas Köftesi ve etli pide etkisini gösterdi? yorumlarını yaptılar.

Sivas Köftesi´ni çok sevdiği bilinen BİLGİN´in, köfte ve etli pideden aldığı enerji ile TBMM´de cenge tutuştuğu şehirde dillendiriliyor.

SİVASLILAR, Bilgin´in şehrin sorunları ile de en kısa zamanda cenk etmesini bekliyorlar.



Anahtar Kelimeler: BİLGİN Yine Cenge Tutuştu
Yusuf Kul
29.04.2016 20:09:45
adam nasıl 3 dönemdir listede sizce?dayak yeme pahasına göze girmeyi tercih ediyor.