Tarih: 13.09.2015 23:04

BİLGİN´in Siyasi Hayatı Bitiyor mu?

Facebook Twitter Linked-in

 

Sivas kamuoyu tarafından kabul görmeyen ve bunu da bildiği için Ankara Genel Merkez boyutunda işlerini halleden Hilmi BİLGİN, adeta siyasi hayatının sonuna geldi.

Genel Merkez´de özellikle sırtını dayadığı ve kendisini 2.sıraya yazan Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Mustafa ŞENTOP´un yerine Bekir BOZDAĞ´ın getirilmesi ile BİLGİN adeta yıkıldı.

Sivas için zerrece bir çaba içerisinde olmayan aşçı, okul müdürü, okul müdür yardımcısı, güvenlik görevlisi gibi basit işe yerleştirme ve bunların takibi ile uğraşan Hilmi BİLGİN, Sivas siyasi tarihi açısından en başarısız bir vekil olarak görülüyor.

Orhan TAŞ, Osman KILIÇ, Hamza Yerlikaya gibi başarısız vekillerden daha başarısız olarak bilinen BİLGİN´in, Genel Merkezde sırtını dayadığı ŞENTOP´un seçim işlerinde olmaması ile adeta şoka uğrayıp yeni arayışlar içerisine girdiği haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

ŞENTOP´un Sivas´ı tanmamasından faydalanarak, "Sivaslılar beni seviyor diye", ŞENTOP´u yanılttığı ve listeye girdiği vurgulanıyor.

İlçesi Kangal´da dahi oy kaybına sebep olup, oyların MHP´ye kaymasına neden olan BİLGİN´e liste şansı tanınmıyor. Kangal Termik Santralinin özelleştirmesini protesto eden halkın yanına dahi uğramayan BİLGİN´in, İlçe sakinlerinin sorunlarına da bihaber kaldığı biliniyor.

Sivas´ın Eski Adalet Partilileri tarafından Eski Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL´e benzetilen Hilmi BİLGİN´in, ŞENER´in Eski İl Başkanı Ahmet KUZU ile birlikte siyasi hayatlarının noktalanmak üzere olduğu yorumları yapılıyor.

Geçtiğimiz aylarda Sivas´ta yapılan Ak Parti İstişaresinde Kangal İlçe Başkanı Hilmi BİLGİN´i yüzüne karşı sert bir şekilde eleştirmiş ve sonra da istifa etmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —