BİLGİN´in Siyasi Hayatı Bitiyor mu?

BİLGİN´in Siyasi Hayatı Bitiyor mu?

Ak Parti´nin dün yaptığı Kongresinde yeni oluşturulan MYK pek çok sürprizi barındırıyor. Sivas Milletvekili HİLMİ BİLGİN ise tam bir şoka uğradı. Kendisini tepeden 2.sıraya yazan Mustafa ŞENTOP´un seçim işlerinden alınması, BİLGİN´i adeta yıktı.

 

Sivas kamuoyu tarafından kabul görmeyen ve bunu da bildiği için Ankara Genel Merkez boyutunda işlerini halleden Hilmi BİLGİN, adeta siyasi hayatının sonuna geldi.

Genel Merkez´de özellikle sırtını dayadığı ve kendisini 2.sıraya yazan Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Mustafa ŞENTOP´un yerine Bekir BOZDAĞ´ın getirilmesi ile BİLGİN adeta yıkıldı.

Sivas için zerrece bir çaba içerisinde olmayan aşçı, okul müdürü, okul müdür yardımcısı, güvenlik görevlisi gibi basit işe yerleştirme ve bunların takibi ile uğraşan Hilmi BİLGİN, Sivas siyasi tarihi açısından en başarısız bir vekil olarak görülüyor.

Orhan TAŞ, Osman KILIÇ, Hamza Yerlikaya gibi başarısız vekillerden daha başarısız olarak bilinen BİLGİN´in, Genel Merkezde sırtını dayadığı ŞENTOP´un seçim işlerinde olmaması ile adeta şoka uğrayıp yeni arayışlar içerisine girdiği haber merkezimize gelmeye devam ediyor.

ŞENTOP´un Sivas´ı tanmamasından faydalanarak, "Sivaslılar beni seviyor diye", ŞENTOP´u yanılttığı ve listeye girdiği vurgulanıyor.

İlçesi Kangal´da dahi oy kaybına sebep olup, oyların MHP´ye kaymasına neden olan BİLGİN´e liste şansı tanınmıyor. Kangal Termik Santralinin özelleştirmesini protesto eden halkın yanına dahi uğramayan BİLGİN´in, İlçe sakinlerinin sorunlarına da bihaber kaldığı biliniyor.

Sivas´ın Eski Adalet Partilileri tarafından Eski Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL´e benzetilen Hilmi BİLGİN´in, ŞENER´in Eski İl Başkanı Ahmet KUZU ile birlikte siyasi hayatlarının noktalanmak üzere olduğu yorumları yapılıyor.

Geçtiğimiz aylarda Sivas´ta yapılan Ak Parti İstişaresinde Kangal İlçe Başkanı Hilmi BİLGİN´i yüzüne karşı sert bir şekilde eleştirmiş ve sonra da istifa etmişti.



Anahtar Kelimeler: BİLGİN Siyasi Hayatı Bitiyor
hasan
14.09.2015 08:24:13
ETME KULUM BULURSUN ZULÜM. Bu insanlar neden böyle eşşekten düşmeden anlamazlar dınlemezler cevresindekıleri.Aslında başarılı olmanın sırlarından biride bu olsa gerek.Şimdi ne olacak hilmi efendi ve evaneleri bu devran hep böyle gitmeyecekti ve gitmedide.Sosyal medyada aman Allah ım özellikle şu eğitim sendikacıları neler neler yazıyorlar yorumlar felan ya bu kadar ahmaklık olurmu ya.Hele bir tanesını okudum ıkı kardeş birden saldırmış birine sankı onlar yarın bu memlekette yaşamayacaklar sankı hep o sendıkada gorev alacaklar pehhhhh

AK SİVASLI
14.09.2015 16:57:49
Hilmi,Burahanettin, Ahmet KUZU ve saz arkadaşlarının sivasta Ak partiye attığı kazığı on tane Ekrem abileri çıkaramaz. Verdikleri zararı ise düşman vermedi. Yeter artık be. partiden de tiksindirdiniz, Sivastan da....

AKPARTİLİ Nejat DEMİR
14.09.2015 22:16:21
Bu sayfalardan Sivasımızın kıymetli vekilleriyle ilgili olumlu özelliklede olumsuzluk içeren haberlere kıymetli vekillerimizin icazetleriyle hakettiği yada asla haketnediği halde kamuda özellikle yönetici konumuna getirilen kişilerin vefasızlığını anlamıyorum bir tek satır dahi olsa bu satırlara kendilerine icazet veren referans olan kıymetli vekillerimizle ilgili olumlu bir yorum yazmamaları çok dikkat çekici olsa gerek bazen şüphelenmiyorum desem yalan olur bu sayfalarda çıkan haberlerin doğru yada yanlış kaynakları icazet verilen referans olunan ve haklı yada haksız biryerlere getirilen vekillerimize sohbet muhabbet mesafesindeki kişilermi diye.

Mehmet sahin
15.09.2015 12:18:29
Ya şu sivas tan bir adam çıkmaz mı Hilmi bilgin kim hele hele bir selim denen bi adam!koymuş lar ki la bu kim tudemsas ta 2 sene görev yaptı yüzünü kimse görmedi bunun gibi adamlardan Hayır gelmez aday koyarlarsa ben yokum arkadaş

Altab DOĞAN
16.09.2015 08:04:22
Haaa yine başladılar sanal klavye mücahitleri, şunu koyarlarsa ben yokum, bunu koyarlarsa ben yokum, falan ne yaptı, filan ne yaptı vb. vb. vb.Bırakın şu şahışcılık işlerini. daha iyisini yapabiliyorsanız şu yorum yapan şahıslar çıksın adaylıklarını açıklasınlar. Arkadaş ülkem kaosa sürükleniyor benim güzel vatandaşım menfaat çıkar peşinde. gün sivas günü değil gün TÜRKİYE CUMHURİYETİ günü. Birlik beraberlik günü. Biraz daha mantıklı düşünelim. Geçmişten ders alalım, geleceğimize daha emin kararlı adımlarla yürüyelim...

sule
18.09.2015 17:56:40
Bir yazı bukadar kişise duygularla yapılırdı gazetecilik bu ise rezillik. Buyrun sonuç ortada ikinci dsıra aday.ayip Sivas tan hiç ayrılmayan bir vekile bu sözleri sarfetmek

Onur´lu Genç
30.09.2015 00:20:36
Hani Hilmi bilgin in kolu kırılmıştı, 2.sıradan tekrar aday...demekki yalan yanlış haber yapıyorsunuz. bu da size ders olsun