Bilim Üretin Bilim!

Bilim Üretin Bilim!

Şimdiye kadar horlanmış, köşeye itilmiş, söz ve hak sahibi ellerinden alınmış pek çok insanın birikmiş ahları, ümitleri, hasretleri ve birikmiş hayallerinin yeni yönetimin iş başına getirdiği bilinirken, olgunlaştırılmış zamanlarda makama oturan yönetimin

SPHM ÖZEL HABER

Rektör ve dar çevre ekibi olumsuz anlamda gündemden düşmemeye devam ediyor. Göreve gelir gelmez, istişari aklı, geniş ve farklı görüşten insanlarla üniversite geleceğini masaya yatırıp ortak aklı mihmandar edinmesi gereken yönetimin, dar çevre klan mantığı çerçevesinde bir yol alması yavaş yavaş duvara toslamaya devam ediyor.

Rektör ve ekibinin herkesi düşman belleyen ve yönetim geleceğini mahkeme salonlarında arama girişimleri devam ederken, ULUSAL BASINDA ardı ardına olumsuzlukların belgeli bir şekilde gündem olması SİVASLILARI rahatsız ediyor.

Ulusal basında ?eş dost ve akrabaya? kıyak ve kadro verme haberleri görev başından itibaren hız kesmeden devam ederken, bu olumsuz durumun Üniversitenin itibarını yerlerde süründürmeye devam ettiği vurgulanıyor.

Üniversite kaynakları, üniversitenin geleceğinin bu tür yanlı ve yanlış adımlarla berelendiğini ve pek çok üniversite hocasının ayrılma kararına her geçen gün daha da yaklaştıklarını belirtiyorlar.

Üniversite yönetiminin eş dost kayırmacığı gibi film vari işler yerine bilim üretip şehrin geleceğine katkıyı ne zaman sunacakları merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Bilim Üretin Bilim