Tarih: 09.12.2013 18:12

BİLSEM ATAKTA

Facebook Twitter Linked-in

Eğitimde iyi örnekler noktasında çok yararlı işlere imza atarak, Sivas’ın eğitim çıtasını yükselten Sivas Bilim ve Sanat Merkezi, güzel etkinlikler yapmaya devam ediyor. Çocuklarda sanat duyarlılığı oluşturma amacı ile Danişment İlkokulu’nda mini bir konser veren BİLSEM, şehirde beğeni ile takip ediliyor.

Üstün zekâlıların eğitim gördüğü Sivas Bilim ve Sanat Merkezi, kurulduğu günden bu yana entelektüel bir yaklaşım ile eğitime iyi örnekler sunmaya devam ediyor. Bilimsel aktivitelerle birlikte, sanatın büyülü gücünü de faaliyete geçiren Bilsem, Sivas’ın eğitim çıtasının yükseltilmesi yönünde büyük çaba gösteriyor.

Geziler, sinema etkinlikleri, tiyatro gösterileri, şiir dinletileri, müzik çalışmaları gibi dev faaliyet alanlarında dudak uçuklatan başarılara imza atan Bilsem, gerek Sivaslı eğitimciler, gerekse Bakanlık yetkilileri tarafından takdir ediliyor.

Kendi faaliyet alanları ve imkânlarını şehrin hizmetine sunma amacı ile Sivas Merkez Danişment İlkokulu’nda mini bir müzik konseri veren Bilsem, öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Danişment İlkokulu 1. Sınıflara gitar ve keman eşliğinde bir gösteri sunan Bilsem Müzik Öğretmeni Burçin Topal ve Öğrencileri Aylin Pala, Yusuf Güzeloğlu ve Melih Köm alkışlarla karşılandı.

Kurum Müdürü Bahattin Özdemir, BİLSEM’in imkânlarının Sivas eğitiminin hizmetinde olduğunu ve eğitim için bütün ortak çalışmalara katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —