Tarih: 29.04.2018 19:39

Bir ALGI Oyunu!

Facebook Twitter Linked-in

SPHM ÖZEL HABER

Kangal yöresi doğumlu olmasına rağmen en çok Kangallılar tarafından eleştirilen Hilmi BİLGİN´in, Sivas´ta tabanı olmamasına rağmen Ankara bağlamlı listeyi zorlayacağı belirtiliyor.

Şehir kulislerini elinde tutmakla mahir olan BİLGİN´in, kahvede çay ocağında çarşıda pazarda etkin olmak için ?boş gezenin boş kalfaları? olarak tabir edilen bazı isimler tarafından kulis yemleri piyasaya sunulduğu haber merkezimize ulaşıyor.

BİLGİN taraftarı çok az sayıda ismin Bilgin in adını kullanarak ?ben listedeyim Ziya yok? diye İl Başkanı Ziya ŞAHİN´i alt etmeye uğraştığı iddia ediliyor.

Hilmi BİLGİN´in listede olması için bazı isimleri ekarte etme girişimi içinde geçen dönem olduğu yine bu dönemde aynı taktiği izleyerek ANKARA eksenli listeye girme düşü gördüğü yorumları yapılıyor.

Diğer partiler ise Hilmi BİLGİN´in AK PARTİ listesine girmesini istiyorlar. Ülfet Hukuk Derneğinde bir zamanlar kılıcının önü de arkası da kesen BİLGİN´in, Ak Parti listesinde yer alması durumunda oyların diğer partilere büyük oranda kayacağı yorumları yapılıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —