Bir BEYİN FIRTINASI Denemesi!

Bir BEYİN FIRTINASI Denemesi!

RAMAZAN ayının bitip bayrama girdiğimiz şu günlerde, ÖZBELSAN´ın modern binası da dikkatlerden kaçmıyor. Donanımlı olan bu binada, yapıldığı günden bu yana hiç İFTAR DAVETİ verilip verilmediği merak ediliyor.

SPHM ÖZEL HABER

SİVAS, garabetler şehri olarak yol alıyor. Eski partisinde zamanın BAŞBAKANI ERDOĞAN´ı, ahlaki olmayan bir protesto ile ülke gündeminde küçük düşürme uğraşı içinde olan Ahmet KUZU´nun, hangi irade tarafından ÖZBELSAN MÜDÜRÜ yapıldığı muamma olarak duruyor...

Hiçbir şey olmamış gibi pişkin bir eda ile ÖZBELSAN´da yönetici görevi ifa eden KUZU´nun, ÖZBELSAN´ın modern binasında şuana kadar hiç İFTAR DAVETİ verip vermediği ise merak ediliyor.

Terası güzel olan bu hoş binada, Türkiye Cumhuriyetini temsilen CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ve Sağlık Bakanı KOCA´nın ?sosyal mesafeye dikkat edin, can kayıplarımız var, yüreğimiz yanıyor?çırpınışlarına rağmen, bu Ramazan ayında hiçbir kimsenin ama hiç kimsenin,bu binada İFTAR vermeye, verilse dahi o iftara katılmaya cüret edemeyeceği yorumları yapılıyor.



Anahtar Kelimeler: BEYİN FIRTINASI Denemesi